Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automobilyje įmontuotas aparatas naminei degtinei gaminti

Šių metų balandžio 16 dieną Šiaulių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Akmenės rajono policijos komisariato kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai, turėdami operatyvinės informacijos, kad Akmenės rajone, Ventos seniūnijoje, Avižlių kaime, yra laikoma namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų, nedenatūruoto, denatūruoto ar techninio etilo alkoholio, jų skiedinių, ir bendradarbiaudami su Šiaulių Valstybinės sienos apsaugos tarnyba, atliko patikrinimą.

Pareigūnai pas 48 metų pilietį V.Č. aptiko ir paėmė įrenginį, panašų į aparatą naminei degtinei gaminti, kuris buvo įmontuotas automobilio Ford SCORPION salone, stovėjusiame V.Č. namo kieme. Taip pat pas V.Č. namuose rastos ir paimtos mėlynos spalvos 8 plastikinės 120 litrų talpos, kuriose buvo 640 litrų skysčio iš kvapo panašiu į namų gamybos stiprų alkoholinį gėrimą (raugą).

Šiaulių aps. VPK Akmenės r. PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto namų gamybos stiprių alkoholinių gėrimų ir aparatų jiems gaminti gaminimo, laikymo, gabenimo turint tikslą realizuoti ar realizavimo.

Vyras gerai žinomas policijos pareigūnams. Piliečiui V.Č. gresia bauda arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius