Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Automagistralėje – kilometrinė spūstis dėl avarijos: automobiliai lėkė į griovius

Žlugo vasarotojų noras greičiau grįžti į namus. Sekmadienio vakarą, kai visi poilsiautojai nuo jūros automagistrale patraukė Kauno bei Vilniaus link, Kauno rajone, 195-jame kilometre, įvyko avarija, dėl kurios nusidriekė didžiulė spūstis.
Spūstis kelyje Klaipėda-Kaunas
Spūstis kelyje Klaipėda-Kaunas / 15min skaitytojos Jūratės nuotr.

„Mažiausiai kelių kilometrų spūstis autostradoje Kaunas–Klaipėda, ties nusukimu į Panevėžio kelią. Kas ten vyksta?“ – į 15min ​kreipėsi vairuotoja Gabrielė.

15min skaitytojos Jūratės nuotr./Spūstis kelyje Klaipėda-Kaunas
15min skaitytojos Jūratės nuotr./Spūstis kelyje Klaipėda-Kaunas

Apie nusidriekusią mašinų eilę prie Sitkūnų pranešė ir kita 15min skaitytoja.

„Mašinos vos spėja pamatyti priešais sustojusius kitus automobilius. Daug jų atsidūrė pievose, grioviuose. Didžiulė spūstis ties viaduku, vedančiu iš Panevėžio.

Automobiliai nuo Klaipėdos atlekia didžiuliu greičiu, 140 km/val., o nėra jokio įspėjimo. Nespėjama sureaguoti į pasikeitusią situaciją. Norėdami išvengti avarijų, vairuotojai yra priversti išvažiuoti į pievas, šalikeles. Labai didelis srautas mašinų. Gresia baisiomis avarijomis“, – perspėjo vairuotoja Jūratė.

Ir visa tai – dėl techninio eismo įvykio. Kaip informavo Kauno apskrities VPK budėtojas, 20.50 val. gautas pranešimas apie automagistralėje, ties viaduku, susidūrusius tris lengvuosius automobilius: „Peugeot“, „Ford“ ir „Opel“.

„Vairuotojai nesutaria, kas kaltas. Pareigūnai jau dirba vietoje. Apie nukentėjusiuosius nepranešta. Natūralu, kad įvykus avarijai, susiformavo spūstis. Juk daug poilsiautojų grįžta nuo jūros. Eismas įmanomas tik viena eismo juosta“, – teigė budėtojas.

Pravažiavusi įvykio vietą, Gabrielė 15min informavo, jog likus iki Kauno 15-kai kilometrų, yra įvykusios kelios avarijos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius