Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 12 18 /23:16

Autostradoje Klaipėda–Kaunas nuo kelio į skiriamąją juostą nuvažiavo ir įklimpo autobusas su vaikais

Bendrasis pagalbos centras informuoja apie tai, kad autostradoje Klaipėda–Kaunas, Šilalės rajone, nuo kelio į skiriamąją juostą nuvažiavo ir įklimpo autobusas su vaikais.
Nuo kelio nuvažiavęs autobusas su vaikais
Nuo kelio nuvažiavęs autobusas su vaikais / Perestukino/ikrauk.15min.lt nuotr.

Kaip informuoja BPC, sekmadienį apie 20.09 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai kad, automagistralės Klaipėda–Kaunas 77-ame kilometre, Šilalės r., ties Laukuvos gyvenviete, nuo kelio į skiriamąją juostą nuvažiavo autobusas, kuriuo važiavo 40 vaikų. Reikalinga pagalba ištraukiant autobusą iš griovio.

Į įvykio vietą išsiųstos Tauragės apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Šilalės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Tauragės apskrities VPK.

Papildyta 22.33 val. Kaip redakciją informavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje, nuo kelio į skiriamąją juostą nuvažiavęs autobusas įklimpo pažliugusioje dirvoje.

„Ten labai prastas oras. Tačiau šis incidentas dar gerai baigėsi, niekas nenukentėjo. Dabar tik reikia ištraukti autobusą. Viena sunkiasvorė mašina bandė, bet nepavyko. Dabar ten jau atvažiavo daugiau mūsų mašinų, turėtų greitai ištraukti“, – 15min.lt žurnalistui sakė ugniagesiai.

Pasak gelbėtojų, autobusu važiavo ne Lietuvos piliečiai.

15min.lt žiniomis, autobusu važiavę žmonės pagalbos į spec. tarnybas kreipėsi tik po kelias valandas trukusių nesėkmingų bandymų autobusą ištraukti savo jėgomis.

Papildyta 23.16 val. Apie 22.45 val. autobusas jau buvo ištrauktas ant kelio.

Portale ikrauk.15min.lt skaitytojas Perstukinas praneša, kad autobuso vairuotojui šis incidentas sukėlė nemažą stresą, o vaikams tai tapo pramoga.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius