Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 26 /17:33

Avarija kelyje Prienai–Garliava: vairuotojas žuvo vietoje, žmona mirė ligoninėje

Sekmadienį ryte pranešta apie tragišką avariją ties Išlaužu, pareikalavusią „Opel“ vairuotojo ir jo žmonos gyvybių. Žuvusių tėvų nėščia dukra – medikų rankose. Įtariama, kad avarijoje dalyvavo neblaivus visureigio vairuotojas, kuris bandė bėgte pasprukti iš įvykio vietos, tačiau buvo sulaikytas.
Avarija kelyje Prienai–Garliava
Avarija kelyje Prienai–Garliava / 15min skaitytojo nuotr.

„Pas mus ligoninėje, deja, mirė vairuotojo žmona. Šeimos suaugusi dukra šiuo metu guli Intensyvios terapijos skyriuje“, – 15min sakė Kauno klinikų atstovė Eglė Audickaitė.

Klinikų atstovė pažymėjo, kad žuvusių tėvų 21 metų amžiaus dukra yra nėščia.

Kito ekipažo vairuotojas ir keleivis avarijos metu rimtų sužalojimų nepatyrė. „Jie turėjo mažiausiai medicininių nusiskundimų“, – sakė E.Audickaitė.

Mirtina kaktomuša

Kaip 15min informuoja Bendrasis pagalbos centras, pranešimas apie eismo nelaimę kelyje Prienai–Garliava gautas 9 val. 27 min. Ties Išlaužu susidūrus automobiliams „Opel“ ir „Land Rover“ trys žmonės buvo prispausti.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Garliavos ugniagesių gelbėtojų pajėgos.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriuje 15min pavyko išsiaiškinti, jog avarijos metu žuvo 61 metų vairuotojas.

Dar du keleivius iš metalo gniaužtais virtusių automobilių išlaisvino gelbėtojai – vairuotojo dukra ir 58 metų žmona perduoti medikams.

Spruko laukais

Avarijos liudininkas – gydytojas, pats vykęs sekmadienio ryte į darbą, – 15min pasakojo, kad abu visureigyje sėdėję žmonės buvo akivaizdžiai neblaivūs. Iškart po avarijos jie abu bandė sprukti.

Nedelsiant atvykę policijos pareigūnai vieną vyrą sugavo bėgantį per laukus. Antrasis bėgdamas nuo policijos buvo net įšokęs į upę, bandė plaukti, tačiau galiausiai iš jos jam teko išlipti. Ant kranto jį sulaikė pareigūnai.

Policija taip pat informavo 15min apie įtarimus, jog sprukęs vairuotojas – neblaivus.

Bet kuriuo atveju dėl įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas, kurio metu turėtų paaiškėti tikslios tragiškos avarijos aplinkybės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius