-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmadienį avariją sukėlusio Kauno advokato Alvido Tamulionio kraujyje – 3 promilės alkoholio

Policija oficialiai patvirtino, kad pirmadienį du automobilius apgadinęs ir galimai sužalojęs moterį buvęs Kauno Panemunės policijos nuovados komisaras, dabar advokatų kontorą turintis Alvidas Tamulionis buvo neblaivus. Kauno Santakos policijos komisariate pareigūnai nustatė, kad advokato kraujyje alkoholio kiekis buvo 3 promilės.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kauno Santakos policijos komisariate, kur A.Tamulionis nuvežtas po eismo įvykio, dar buvo surašytas protokolas dėl pasipriešinimo policijai.

Pasak Kauno apskrties vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos valdybos viršininko Dano Česnausko, dėl to, kad avarijos metu viena vairuotoja buvo nuvežta į ligoninę, pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Prokurorai, gavę medikų išvadas, spręs, ar kelti avarijos kaltininkui baudžiamąją bylą. Jei nukentėjusioji nepatyrė didelių sužalojimų, baudžiamoji byla gali būti nutraukta ir keliama administracinės teisės pažeidimo byla dėl sukelto eismo įvykio ir vairavimo girtam“, – aiškino D.Česnauskas.

15min.lt duomenimis, avarijos metu nukentėjusi moteris rimtų sužalojimų išvengė ir gydosi namuose.

Nuo smūgio „Honda“ apvirto ant stogo, vairuotojai prireikė medikų pagalbos. Įvykio vietoje susidarė spūstis.

A.Tamulionis, vairuodamas automobilį „SsangYong Rexton“, avariją sukėlė, kai važiavo iš Vakarinio aplinkelio (A5) Raudondvario plento link. Jis trenkėsi į „Honda Jazz“ bei mikroautobusą „Iveco Daily“.

Nuo smūgio „Honda“ apvirto ant stogo, vairuotojai prireikė medikų pagalbos. Įvykio vietoje susidarė spūstis, nes kelias buvo užtvertas sudaužytais automobiliais.

Po įvykio „SsangYong“ vairuotojas buvo sulaikytas policijos pareigūnų. Vyras visiškai nesiorientavo aplinkoje. Kelis sykius buvo užsnūdęs policijos mašinoje, pareigūnams teigė, kad vairavo „raketą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius