-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Avariją Vilniuje sukėlęs „Mazda“ vairuotojas negali sau atleisti: „Sužalojau mylimąją“

Trečiadienį Vilniaus centre susidūrė trys automobiliai. Per avariją skaudžiai nukentėjo sportiško „Mazda MX5“ keleivė – ji patyrė atvirą rankos lūžį.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

Pirminis pranešimas apie šią eismo nelaimę gautas trečiadienį 9.55 val.

Sostinės Geležinio Vilko gatvėje, ant užvažiavimo į vadinamąjį pedagoginio žiedą, susidūrė du vieno modelio „Suzuki“ visureigiai ir dvivietis sportiškas „Mazda“ automobilis.

Sužeista pastarojo keleivė.

Moters vairuojamas „Suzuki Vitara“ visureigis stovėjo automobilių eilėje, laukiančių galimybės palei Saltoniškių g. įsukti į transporto žiedą prie Lietuvos edukologijos universiteto. Už jos stovėjo panašus „Vitara“ automobilis, vairuojamas vyro. Staiga į antrojo visureigio galą dideliu greičiu rėžėsi sportiškas dvivietis „Mazda MX5“ automobilis, kuriuo keliavo jauna pora.

Nuo smūgio vyro „Suzuki“ šoktelėjo pirmyn ir trenkėsi į moters visureigį.

Tuo tarpu „Mazda“ priekis buvo stipriai suniokotas.

VIDEO: Prie Saltoniškių žiedo Vilniuje „Mazda“ trenkėsi į du visureigius

Smūgio jėga skaudžiai atsiliepė ir šios transporto priemonės ekipažui. Iššovė abi saugos pagalvės, tačiau mašiną vairavęs vyras kryptelėjo riešą, o mergina patyrė rankos traumą. Atvykę greitosios pagalbos medikai konstatavo atvirą lūžį.

„Labai save kaltinu, padariau didelę klaidą. Labai gaila, kad sužalojau savo mylimą merginą“, – eismo nelaimės vietoje krimtosi jaunas vairuotojas.

Iš pradžių jis nekreipė dėmesio į savo traumą ir tik rūpinosi, kad kuo greičiau pagalba būtų suteikta jo merginai. Kai 22 metų nukentėjusią išvežė greitoji, vaikinas prasitarė, kad skauda ir jam – į avarijos vietą atvyko antras greitosios medikų ekipažas.

Avarijos aplinkybes tiria policija. Pirminiais duomenimis, jaunas vairuotojas tiesiog nebuvo pakankamai atidus, tuo pačiu nesilaikė saugaus atstumo ir greičio reikalavimų. Vilnietis neįvertino, kad visureigiai, nors ir tolokai nuo žiedo, jau stovi, jo ir jų greičių skirtumas buvo per didelis, o atstumas – per mažas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius