Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Bagaslaviškyje be vairuotojo teisių įkliuvęs kaunietis bus baudžiamas ir už kyšio davimą

Širvintų rajono policijos komisariato pareigūnai patruliuodami tarnybiniu automobiliu be skiriamųjų ženklų Kauno gyventoją sustabdė per Žolines 14 val. 30 min. Vyras vairavo automobilį „Peugeot 406“ neužsisegęs saugos diržo.
Lipdukas ant policijos automobilio
Lipdukas ant policijos automobilio / Sauliaus Tvirbuto / 15min nuotr.

Kaip pirmadienį praneša Policijos departamentas, automobilio vairuotojas, 44-erių kaunietis, už tai, kad vairavo automobilį, neužsisegęs saugos diržo buvo pakviestas į tarnybinį automobilį surašytų administracinio teisės pažeidimo protokolą už Kelių eismo taisyklių pažeidimą.

Vairuotojas jį sustabdžiusiems pareigūnams negalėjo pateikti vairuotojo pažymėjimo ir tikino, kad dokumentą, neva, palikęs namie. 

Tuo pat metu, vyras tarp priekinių sėdynių padėjo 100 litų. Policijos pareigūnai kaunietį įspėjo, kad už pareigūnų papirkimą jis gali būti patrauktas baudžiamojon atsakomybėn. Pažeidėjas į perspėjimą nereagavo, todėl policijos pareigūnai apie asmens nusikalstamą ketinimą papirkti informavo Operatyvaus valdymo padalinio pareigūną ir užfiksavo nusikalstamos veikos aplinkybes.

Berašant administracinio teisės pažeidimo protokolą, išaiškėjo, kad vairuotojo pažymėjimo vyras negalėjo palikti namie, nes jam yra atimta teisė vairuoti transporto priemonę. Be to, vyras buvo vartojęs alkoholio, tačiau alkoholio koncentracija neviršijo leistinos normos.

Policijos pareigūnai vairuotojui surašė administracinio teisės pažeidimo protokolą už Kelių eismo taisyklių pažeidimus ir dėl papirkimo (Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 227 str.) pradėjo ikiteisminį tyrimą. Vyras sulaikytas dviem paroms.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius