Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 03 11 /09:46

Baisi avarija kovo 11-osios paryčiais Vilniuje: žuvo namo skubėjusi jauna moteris

Per avariją sostinės pakraštyje sekmadienio ankstų rytą žuvo jauna moteris.
Avarijos vietoje
Įvykio vietoje / Andriaus Vaitkevičiaus / 15min nuotr.

Apie eismo nelaimę Vilniaus pakraštyje sekmadienį pranešta maždaug 6.35 val.

Į įvykio vietą skubiai išsiųstos visos specialiosios tarnybos – ne tik greitoji bei policija, bet ir ugniagesiai gelbėtojai.

Nemenčinės plento pradžioje, netoli sankryžos su Turniškių gatve, žuvo „VW Jetta“ vairavusi jaunutė moteris (gim. 1989 m.). Automobilis nuvažiavo nuo kelio ir trenkėsi į medį.

Panašu, kad transporto priemonė tapo nevaldoma, kai dviem ratais užvažiavo ant apledėjusio kelkraščio. Juodos spalvos sedaną užnešė, šonu jis rėžėsi į pakelės pušį.

Susidūrimo energiją pirmiausia sugėrė mašinos kėbulas ties vairuotojo durelėmis. Smūgio būta tokio stipraus, kad 2004 metų gamybos vokiškas automobilis tarsi apsivijo medžio kamieną.

Atvykę medikai VW vairuotojai niekuo padėti nebegalėjo.

Kol buvo tiriamos ir fiksuojamos avarijos aplinkybės, ugniagesiai neskubėjo traukti palaikų iš metalo nuolaužų, tik nukirpo mašinos stogą. Transporto priemonė atplėšta nuo medžio tik praėjus apie 1,5 val. po avarijos.

Žuvusioji važiavo viena. 15min.lt duomenimis, ji gyveno visai netoli nuo nelaimės vietos, Baldžio gatvėje. „VW Jetta“ pateko į avariją važiuodama iš miesto centro, pakeliui namo. Pareigūnai atkreipė dėmesį į tai, kad ant merginos rankos vis dar buvo ryški vieno sostinės naktinio klubo žymė. Spėjama, kad namo ji galėjo važiuoti kaip tik iš klubo. Bet tai tik versija, kuri dar tikrinama.

Avariją matę liudytojai vėliau policijai pasakojo, kad merginos automobilis aplenkė kitą mašiną (eismas šioje vietoje vyksta dviem juostom viena kryptimi), o grįžtant į pirmą eismo juostą „VW Jetta“ sumėtė. Automobilis užvažiavo ant apledėjusio kelkraščio, nuslydo nuo kelio ir šonu rėžėsi į medį.

Šventinį kovo 11-osios rytą Vilniuje aptemdžiusios eismo nelaimės aplinkybės tiriamos toliau.

Beje, „Regitros“ duomenimis, į avariją patekęs automobilis buvo be techninės apžiūros talono. Amerikinio „Volkswagen“ patikra pastarąjį sykį buvo atlikta 2010 m. vasario 11 d., vadinasi, techninės apžiūros dokumentas baigė galioti lygiai prieš mėnesį.

VIDEO: Tragiška avarija Vilniuje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius