-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Baltarusiškomis cigaretėmis prekiavusiam kauniečiui – 50 tūkst. litų bauda

Kauno policijos pareigūnai, gavę informacijos, kad Taikos prospekte gyvenantis 57 metų pilietis G.U. nelegaliai prekiauja iš Baltarusijos atvežomis cigaretėmis, atliko patikrinimą ir pričiupo prekeivį, kuriam gali tekti susimokėti 50 tūkst. litų baudą.
Kontrabandinės cigaretės
Kontrabandinės cigaretės / MKT nuotr.

Patikrinimo metu buvo rasta 20 pakelių cigarečių “Compliment 3“, 80 pakelių cigarečių „NZ gold“, 50 pakelių cigarečių „Fest“ bei 1,5 l skysčio, turinčio aitrų alkoholio kvapą, kuriame, kaip įtariama, yra nedenatūruoto etilo alkoholio skiedinis.

Kadangi už cigarečių, nepaženklintų Lietuvos Respublikos nustatyta tvarka, pardavimą bei laikymą G.U. buvo baustas ir anksčiau, padaryta veika kvalifikuota kaip administracinis teisės pažeidimas

Už akcizais apmokestinamų prekių laikymą, pažeidžiant nustatytą tvarką, pažeidėjui gresia bauda nuo dvidešimties tūkstančių iki penkiasdešimties tūkstančių litų su šių prekių konfiskavimu. Už nedenatūruoto etilo alkoholio skiedinių (mišinių) laikymą – bauda nuo penkių šimtų iki dviejų tūkstančių litų.

Policija primena, kad apie vietas, kur prekiaujama akcizais apmokestinamomis prekėmis, apie asmenis, užsiimančius tokia neteisėta veikla, policijai galite pranešti anoniminiu pasitikėjimo telefonu (8 37) 30 30 50.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius