Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Beprotiškas poelgis kelyje Radiškis–Anykščiai–Rokiškis: vyras stvėrė už vairo ir nukreipė žmonos vairuojamą vienatūrį „Renault Espace“ į priešpriešiais atvažiuojantį vilkiką

Vairuotojai laiku sustabdžius automobilį ir išvengus siaubingos kaktomušos, avarinę situaciją sukėlęs vyriškis pradėjo žmoną smaugti saugos diržu, grasino susidoroti.
Vairavimas
Asociatyvinė iliustracija: vairavimas yra itin atsakingas užsiėmimas, o įžūlus trukdymas saugiai tai daryti faktiškai yra nusikalstamas. / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

R.R., gimusi 1974 m., gyvenanti Rokiškyje, policijai pranešė, kad rugpjūčio 30 d. apie 18.00 val. kelyje Radiškis–Anykščiai–Rokiškis, jai vairuojant automobilį „Renault Espace“, šalia jos priekinėje keleivio vietoje sėdėjęs sutuoktinis E.R. (gimęs 1970 m.), gyvenantis Rokiškio rajone, staiga stvėrė už vairo ir nukreipė jos vairuojamą automobilį į priešpriešiais atvažiuojantį vilkiką.

Vairuotojai laiku sustabdžius automobilį, E.R. nenurimo – saugos diržu pradėjo ją smaugti, grasino susidoroti.

Nusikalstamos veikos padarymu įtariamas E.R. sulaikytas, tyrimas tęsiamas, sekmadienį pranešė Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius