Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Biržų centre rastas pavojingas karo laikų sprogmuo

Pirmadienį apie 10 val. Biržų rajono policijos komisariato Operatyvaus valdymo poskyrio specialistas gavo UAB „Biržų ranga“ statybos vadovo pranešimą, kad Biržuose, Rotušės g. 13, namo kieme, atliekant kasinėjimo darbus, rastas daiktas, panašus į sprogmenį.
Biržų policija
Biržų policija / Biržų policijos nuotr.

Kaip informuoja Biržų policija, nedelsiant buvo įvestas planas „Skydas“, iškviesti Lietuvos kariuomenės Juozo Vitkaus inžinerijos bataliono išminuotojai.

Atvykę išminuotojai nustatė, kad tai pavojingas karo laikų 75 mm artilerijos sviedinys. Sprogmuo išvežtas ir sunaikintas Biržų rajone, Kaunių kaime, nenaudojamame žvyro karjere.

Policija įspėja: būkite atsargūs kasdami žemę, griaudami pastatus, radę daiktą, panašų į sprogmenį. Sprogmens nelieskite, nemėginkite nukenksminti patys, neleiskite to daryti kitiems, pažymėkite radinio vietą ir nedelsdami praneškite apie radinį policijai telefonu 02 arba paskambinkite bendruoju pagalbos telefonu 112.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius