Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Biržų rajono policija sučiupo 18-metį, kuris Kirkilų kaime surišo ir apiplėšė senolę

Išgirdusi beldimą į duris, 76 metų senolė vidun įsileido nusikaltėlį, kuris ją surišo ir apvogė. Tačiau įžūlus įtariamasis plėšikas – jau sulaikytas.
Biržų policija
Biržų policija / Biržų policijos nuotr.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Biržų rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl plėšimo įvykdyto Biržų r., Kirkilų kaime.

Vasario 19 d. O.Ž., gimusi 1937 m., gyvenanti Biržų r., Kirkilų kaime, policijai pranešė, kad apie 18.00 val. išgirdo beldimą į duris, atidariusi, pamatė nepažįstamą vyrą, kuris ją pargriovė ant žemės, lipnia juosta surišo rankas už nugaros. Nuvedęs į miegamąjį, reikalavo pinigų, jų negavęs, išvertė visus daiktus.

Vaikinui pasišalinus, nukentėjusioji pasigedo 2 000 litų, rado sudaužytą telefoną, išdaužtą lango stiklą ir sugadintas spintos duris.

Nuostolis – 2 330 Lt. 

Vasario 20 d. policijos pareigūnai sulaikė nusikalstamos veikos padarymu įtariamą ir policijai dėl ankstesnių vagysčių žinomą V.J., gimusį 1994 m., gyvenantį Biržų r., ir pristatė į policijos komisariatą.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos baudžiamojo proceso kodekso 140 straipsniu („Laikinas sulaikymas“) jis sulaikytas 48 val. Ikiteisminis tyrimas tęsiamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius