-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 04 /21:34

Per BMW ir „Hyundai“ avariją prie Plungės žuvo beveik visa šeima: motina, tėvas ir 3-metė

Specialiosios tarnybos sekmadienį vakare sukeltos ant kojų dėl eismo nelaimės ties Plunge. Kelyje Šiauliai–Palanga susidūrus automobiliams, yra daug nukentėjusių žmonių. Pirminiais duomenimis, šio eismo įvykio metu žuvo motina, tėvas ir jų mažametė dukra, yra ir daugiau sužalotų žmonių.
Sudaužyti automobiliai
Per avariją sudaužytas visureigis (kairėje) ir lengvasis automobilis / Nojaus nuotr.

Papildyta 21.34 val. Aiškėja kraupios avarijos aplinkybės. BMW lengvuoju automobiliu važiavo sutuoktiniai su dviem vaikais, išgyveno tik vienas šeimos narys – gale sėdėjusi mergaitė. Visureigiu važiavo taip pat tėvas, motina ir paauglė (15) jų dukra.

BMW, pirminiais duomenimis, vairavo vyras, motina sėdėjo šalia. Radviliškiečių šeimos vaikai keliavo gale, mažametė – specialioje kėdutėje. Tačiau mažylė buvo arba neprisegta, arba kėdutės tvirtinimai neatlaikė – trimetė po kaktomušos su visureigiu iškrito iš sedano salono ir rasta negyva maždaug už 4 metrų nuo BMW.

Mažamečių sesučių motina irgi iškart žuvo, o sunkių traumų patyręs tėvas užgeso pakeliui į ligoninę arba joje. 10-metė BMW keleivė taip pat sunkiai sužalota, ji buvo be sąmonės.

Visureigiu važiavusios klaipėdiečių šeimos nariai taip pat patyrė traumų, jie gydomi ligoninėje. „Hyundai“ vairuotojas sekmadienį vėlai vakare reanimobiliu pervežtas iš Plungės į Klaipėdą. Neoficialiais duomenimis, jam beveik nutraukta viena ranka.

Nojaus nuotr./Greitoji pagalba
Nojaus nuotr./Greitoji pagalba

Papildyta pirmadienį. Policijos departamento pirmadienį paviešintoje svarbiausių praėjusios paros įvykių suvestinėje užfiksuota, kad spalio 4 d. apie 18 val. 53 min. Plungės r., kelio Šiauliai–Palanga 91-ame km, susidūrė automobiliai „Hyundai Galloper“, kurį vairavo 44-erių metų vyras, ir „BMW 520i“, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas 36-erių metų Radviliškio priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos ugniagesys gelbėtojas R.D.

Eismo įvykio metu žuvo „BMW 520i“ vairuotojas bei keleiviai: 31-erių metų moteris ir 3-ejų metų mergaitė, o kartu važiavusi 10-ies metų mergaitė dėl galvos smegenų sukrėtimo, edemos, kvėpavimo nepakankamumo ir plaučių kontūzija, sunkios būklės, paguldyta į Klaipėdos ligoninę.

Taip pat eismo įvykio metu sužaloti automobilio „Hyundai Galloper“ vairuotojas (rankos dalinė amputacija, žastikaulio lūžis, plaštakos žaizdos, galvos komocija) bei keleivės: 15-os metų mergaitė (galvos sumušimas, komocija, L3-l4 kaulų lūžiai) ir 41-erių metų moteris (daugybiniai veido lūžiai, krūtinkaulio ir šonkaulių lūžiai), kurie dėl patirtų sužalojimų paguldyti į Klaipėdos ligoninę.

Pradžia. Sekmadienį 18.52 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad kelyje Šiauliai–Palanga, ties Plunge, įvyko eismo įvykis, kurio metu susidūrė du lengvieji automobiliai. Yra nukentėjusių žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos Telšių apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Plungės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie avariją perduota Klaipėdos apskrities VPK pareigūnams bei Šiaulių greitosios pagalbos stoties medikams, sekmadienio vakarą operatyviai pranešė BPC Klaipėdos skyriaus specialistė.

Pirminiais pareigūnų duomenimis, susidūrus BMW lengvajam automobiliui ir „Hyundai“ markės visureigiui, žuvo trys žmonės. Neoficialiais duomenimis, tai BMW 520 sedano keleivės motina su dukra, kuri buvo dar mažametė (4 metų), ir dar vienas asmuo. Be to, dar keletas žmonių patyrė traumas ir yra išvežti į ligoninę.

Po 20 val. sudaužytos transporto priemonės išvežtos į policijos saugojimo aikštelę. Iki tol kelyje Šiauliai–Palanga buvo labai apsunkintas eismas.

Tapote šio įvykio liudininkais? Pastebėjimus, nuotraukas ar filmuotą medžiagą prašome siųsti 15min@15min.lt.

Kaip rašė 15min.lt, avaringas šis sekmadienis buvo ir Kauno, o ypatingai – Vilniaus krašto vairuotojams (žr. susijusius str.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne
Užsisakykite 15min naujienlaiškius