Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Būrėjos S.Dausinienės vizija: D.Kedžio nužudymo ypatumai, L.Stankūnaitės laukianti laiminga ateitis, grėsmės A.Ūsui

Iš kortų praeitį esą matanti bei ateitį nuspėjanti moteris pasidalijo įžvalgomis apie garsiąją pedofilijos istoriją.
„Pirmas smūgis buvo į galvą. Kažkas jį laikė, kažkokie du vyrai. Nusikaltėliai jį užmušė“, – tikino būrėja S.Dausinienė.
„Pirmas smūgis buvo į galvą. Kažkas jį laikė, kažkokie du vyrai. Nusikaltėliai jį užmušė“, – tikino būrėja S.Dausinienė. / TV3 laidos stop kadras

Pirmadienį TV3 laidos „Gyvenimas yra gražus“ heroje tapo būrėja Svetlana Dausinienė.

Laidos kūrėjai šia moterimi pasikliauja, nes kadaise atlikėjui Radži ji išpranašavo žvaigždės karjerą, o atlikėjai Evai – skyrybas. Rudenį dingus Drąsiui Kedžiui ji nedvejodama pareiškė, kad gyvo šio vyro daugiau nebepamatysime.

Dėliodama ant stalo pedofilijos skandalo dalyvių nuotraukas bei savo ypatingas kortas rusakalbė S.Dausinienė pasakojo kvapą gniaužiančius dalykus: kaip būtent buvo pražudytas Drąsius, kokia laiminga ateitis laukia Laimutės Stankūnaitės, koks D.Kedžio sesers Neringos Venckienės vaidmuo šioje istorijoje, kokie pavojai tyko Andriaus Ūso.

Drąsiaus giminės įsitikinę, kad vyras buvo nužydytas, o pareigūnai tai atkakliai neigia, tad ką likimas iš tiesų buvo parengęs D.Kedžiui, būrėjos teiravosi laidos kūrėjai.

„Jis gynė savo vaiką ir rėmėsi į kalną. Kalnas reiškia, jog kada jis gynė savo vaiką, visą laiką priešais jį buvo kliūtis. Jam buvo sunku apginti vaiką“, – kalbėjo S.Dausinienė.

Netikėtai būrėja ramiai pareiškė: „Už jo nugaros stovi karstas. Jis jau seniai buvo sekamas.“

Būrėja tuoj pat pridūrė: „Žudyti – jis nieko nešaudė... Kortos rodo, kad jis nežudė. Štai pats jis į karstą ir atsigulė...“

Už nugaros stovintis karstas, anot būrėjos, yra ženklas, kad jį nužudė. Kitos S.Dausinienės kortos taip pat rodė, jog mirtis esą buvo smurtinė. „Jį kankino arba šiaip tyčiojosi ir užmušė. Pirmas smūgis buvo į galvą. Kažkas jį laikė, kažkokie du vyrai. Nusikaltėliai jį užmušė. Jį uždarė ir sunaikino“, – dėstė būrėja.Už nugaros stovi karstas. Jis jau seniai buvo sekamas, – apie D.Kedį sakė būrėja.

Ji dar pridūrė: „Kažkam tai buvo labai naudinga – viską suversti jam.“

Geros kortos  L.Stankūnaitei

Kortų valdovė praskleidė buvusios D.Kedžio sugyventinės ateities šydą: „Ji gali šeimą sukurti, ištekėti.“

S.Dausinienė pabrėžė, jog nors buvo dramatiškų įvykių, L.Stankūnaitė neišgyvena. Būrėja svarstė tiksliai nežinanti, kaip klostysis Laimos gyvenimas, tačiau neslėpė, jog visos jai iškritusios kortos yra palankios.

S.Dausinienė minėjo, jog L.Stankūnaitę vis dėlto kamuoja nerimas dėl ateities: „Ji bijo ne ko nors konkrečiai, bet visuomenės, kad gali jai ką nors padaryti. Ne tie, kas ją gąsdina, o tie, ko ji nesitiki.“

Kas gresia A.Ūsui?

Apie A.Ūsą S.Dausinienė kalbėjo: „Sudėtingas žmogus. Gudrus, aišku, turintis gudrumo.“

Kuo įtariamajam A.Ūsui baigsis pedofilijos byla? „Jis turi būti atsargus, nes dalgis virš jo kabo. Galbūt iš darbo, netgi galbūt iš gyvenimo gali išeiti žmogus“, – šiurpino TV laidos pašnekovė.

Būrėja minėjo, kad A.Ūsui gresia pavojai, nes jis kažkaip įsivėlęs į istoriją su vaikais. „Buvo bendravimas su vaikais. O kompromatas apie jį surinktas jau didelis. O rinko ne tik draugai, bet ir priešai“, – sakė kortų žinovė.

Tiesa išaiškės

Kur kas gražiau būrėja nušvietė teisėjos N.Venckienės portretą. „Sprendžiant iš visų kortų, ji tikrai nori apginti šią mergaitę ir baiminasi, kad daugiau jai nieko neatsitiktų. Ji ėmė mergaitę globoti ir ji ją užaugins. Nes šios gėlės yra globos gėlės“, – kalbėjo S.Dausinienė.

Anot jos, nematyti, kad N.Venckienė būtų kažką rezgusi. Esą nėra priežasties. „Jai svarbiausia vaiką apginti, už tiesą“, – sakė būrėja.

Ar kaltieji visoje šioje istorijoje sulauks atpildo? „Viskas paaiškės. Ir visos gudrybės išaiškės, ir visos apgavystės“, – užtikrino S.Dausinienė.

Optimistinis variantas – teisybė triumfuos per artimiausius metus. Pats sudėtingiausias variantas: tiesos gali tekti palaukti net iki šešerių metų.

TV3 laidos stop kadras/Būrėja paslaptis narplioja pagal kortas
TV3 laidos stop kadras/Būrėja paslaptis narplioja pagal kortas
TV3 laidos stop kadras/Būrėja paslaptis narplioja pagal kortas
TV3 laidos stop kadras/Būrėja paslaptis narplioja pagal kortas
TV3 laidos stop kadras/Būrėja paslaptis narplioja pagal kortas
TV3 laidos stop kadras/Būrėja paslaptis narplioja pagal kortas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius