Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 12 /12:25

Buvo užsidegęs Vingio parko estrados stogas

Sekmadienį ryte Vilniuje esančiame Vingio parke kilo nedidelis gaisras, tačiau jis greitai užgesintas, įtakos visą savaitgalį jame vyksiančiam festivaliui tai neturės.

Bendrasis pagalbos centras pranešė, kad bendruoju pagalbos telefonu 10.57 val. gautas pranešimas apie tai, kad nuo Vingio parko estrados stogo veržiasi dūmai.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus specialistai BNS informavo, kad gaisras lokalizuotas 11.49 val. Specialistų teigimu, degė 6 kv. metrai medinio estrados stogo. Estrados patalpose gaisro nebuvo.

Šį savaitgalį Vingio parke vyksta festivalis „Summerburst“.

Festivalio atstovas spaudai Aivaras Gelžinis 15min sakė, incidentas čia nedidelis ir įtakos renginiui jis neturės. „Saugumas yra aukščiausias mūsų prioritetas. Aš pats ką tik atvykau, bet nėra nei dūmų, nieko, todėl čia turbūt tik kažkas lokalaus. Nieko baisaus tikrai neįvyko“, – kalbėjo jis užsiminęs, kad gaisro metu žmonių įvykio vietoje nebuvo.

Pasak „Summerburst“ organizatorių, nuo 15 val. prasidėsiantiems didžėjų pasirodymams incidentas jokios įtakos neturės. Kol kas festivalio teritorija iki 14 val. yra uždaryta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius