Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusio „Mitnijos“ vadovo žmona ir dukra prašo skirti valstybės apsaugą

Antradienį savo noru iš gyvenimo pasitraukusio ilgamečio bendrovės „Mitnija“ direktoriaus Antano Gureckio žmona ir dukra prašo prokurorų paskirti joms valstybinę apsaugą. Kauno apygardos prokuratūros atstovai atmesti arba patenkinti velionio šeimos narių prašymą ketina kitą savaitę.
Savižudybę pasirinkęs verslininkas tai padarė savo namuose, Vytėnuose
Savižudybę pasirinkęs verslininkas tai padarė savo namuose, Vytėnuose / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Temos: 1 „Mitnija“

Kaip ketvirtadienį pranešė Kauno apygardos prokuratūros atstovai, savaitės pradžioje policijos pradėtą tyrimą dėl žinomo verslininko mirties nuo liepos 1-osios perėmė prokuratūra. Tą pačią dieną į tyrimui vadovaujančius Kauno apygardos prokuratūros prokurorus kreipėsi verslininko žmona ir dukra, prašydamos skirti liudytojų apsaugos priemones.

„Jos pasiprašė apsaugos, tačiau nenurodė, dėl kokių priežasčių to pageidauja – ar joms grasinama, kilęs kitoks realus pavojus. Tikėtasi, kad į šiuos klausimus jos atsakys atvykusios į prokuratūrą, tačiau gavusios kvietimą atvykti žmona ir dukra atsisakė, nurodžiusios, kad šiuo metu to padaryti negali, nes ruošiasi laidotuvėms“, – sakė Kauno apygardos prokuratūros atstovė spaudai Vaida Kibirkštytė. Sutarta, jog į prokuratūrą moterys atvyks kitą savaitę. Tuomet ir bus apsispręsta, ar taikyti joms liudytojų apsaugos priemones.

Ikiteisminį tyrimą dėl verslininko mirties perėmę prokurorai teigia tiriantys įvairias mirties priežastis.

15min.lt rašė, kad ilgus metus stambiai statybų įmonei „Mitnija“ vadovavęs kaunietis verslininkas A.Gureckas nusišovė antradienį, savo namuose Vytėnuose. Tuo metu patalpose buvo ne tik artimieji, bet ir policijos pareigūnai, atlikę kratą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius