Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Chuliganas Trakų rajone priešinosi policijai ir suplėšė pareigūno kelnes

Trakų rajone neblaivus vyras iš dujinio pistoleto apšaudė sodybą, o vėliau pasipriešino bandantiems sulaikyti policijos pareigūnams.
Revolveris
Revolveris / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.

Kaip informuoja Policijos departamentas, sekmadienį apie 21.05 val. Trakų r. policijos komisariate gautas telefoninis pranešimas, kad tą pačią dieną apie 21 val. Trakų r., Senųjų Trakų kaime, Nerūdininkų gatvėje, į namo kiemą automobiliu Rover 75 atvažiavo moteris ir vyras.

Vyriškis iš nenustatyto ginklo (įtariama, kad iš dujinio) pradėjo šaudyti į L.P. (gim. 1965 m.) automobilį Ford Fiesta, kuriame sėdėjo A.P. (gim. 1982 m.).

Per įvykį žmonės nesužaloti.

Pirmadienio naktį, apie 0.10 val., Trakų rajone, Lentvaryje, Geležinkelio gatvėje, bute sulaikant įtariamuosius R.B. (gim. 1968 m.) bandė kumščiu suduoti tarnybos metu neuniformuotam Trakų r. Kriminalinės policijos skyriaus tyrėjui V.L. (gim. 1983 m.), tačiau pareigūnas smūgio išvengė.  Panaudojus kovinius imtynių veiksmus bei spec. priemones asmuo buvo sulaikytas.

Sulaikytas R.B. išplūdo pareigūną ir grasino susidoroti. Taip pat pareigūnas buvo apkandžiotas šuns, jam suplėšytos kelnės.

V.L. dėl kastinės žaizdos kojoje gydomas ambulatoriškai. Įtariamieji neblaivūs V.Z. (gim. 1981 m.) ir R.B. uždaryti į areštinę. V.Z organizme rasta 1,20 promilės. alkoholio, R.B. – 1,33 promilės.

V.Z. automobilyje Rover 75 rastas ir paimtas dujinis revolveris.

Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius