-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Čigonų tabore policininkai atkasė narkotikų lobį

Vilniuje sulaikyta prekyba narkotikais įtariama moteris.
Policijos turimi įkalčiai
Policijos turimi įkalčiai / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

2011 m. gegužės 11 dieną Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo valdybos Narkotikų kontrolės skyriaus (toliau – Vilniaus aps. VPK NTV NKS) pareigūnai tikslinės policinės operacijos metu sulaikė narkotikais platinimu įtariamą moterį.

Vilniaus aps. VPK NTV NKS pareigūnai gavo informacijos, kad Vilniaus mieste, romų bendrijos teritorijoje, L.L. (gimusi 1960 m.) prekiauja narkotikais. S.Dariaus ir S.Girėno g. sulaikius įtariamąją, atlikta krata statinyje, kuriame ji gyvena, ir aplinkinėje teritorijoje. Šalia namo pareigūnai aptiko žemėje užkastas psichotropinių vaistų tabletes, plastikinį indelį ir maišelį, kuriuose buvo 18 vnt. lankstinukų, įtariama, su heroinu. L.L. namuose rastos priemonės narkotikų fasavimui, svarstyklės, apie pustrečio tūkstančio litų smulkiomis kupiūromis (įtariama, kad pinigai gauti prekiaujant narkotikais).

Vilniaus aps. VPK NTV NKS pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal nusikalstamos veikos, numatytos Lietuvos Respublikos BK 260 str. 1 d. požymius: neteisėtas disponavimas narkotine medžiaga, turint tikslą ją parduoti ar kitaip platinti ir pardavimo. L.L. uždaryta į areštinę. Anksčiau ji yra jau kelis kartus teista už įvairius nusikaltimus, pažymima ketvirtadienį Vilniaus aps. VPK Viešųjų ryšių poskyrio atstovų išplatintame pranešime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius