Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

D.Kedys išsiuntinėjo laiškus D.Grybauskaitei, I.Degutienei, STT ir VSD (atnaujinta 14.52 val.)

Seimo pirmininkė Irena Degutienė užvakar gavo Drąsiaus Kedžio laišką, kuriame jis skundžiasi įvairių institucijų abejingumu skandalingai jo dukters galimo tvirkinimo istorijai, Lietuvos radijo laidoje „Akiračiai“ sakė I.Degutienė. Gautą laišką ji perdavė generaliniam prokurorui Algimantui Valantinui.
Irena Degutienė
Irena Degutienė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Penktadienio popietę jis žurnalistus informavo, kad D.Kedžio laiškus gavo ir Generalinė prokuratūra, Specialiųjų tyrimų tarnyba (STT), Valstybės saugumo departamentas (VSD), Vilniaus apygardos prokuratūra ir prezidentė Dalia Grybauskaitė.

„Išsiuntinėtų Kedžio laiškų turiniai gal skirtingi, bet kalba eina būtent apie tos bylos ikiteisminį tyrimą“, – žurnlistams sakė A.Valantinas.

Laiškas I.Degutienei buvo išsiųstas tą pačią dieną, kai Kaune įvyko dvi kraupios žmogžudystės. Kaip naujienų portalui 15min.lt sakė Seimo pirmininkės atstovas spaudai Juozas Ruzgys, laišką I.Degutienė gavo spalio 7-ąją, trečiadienį, praėjus dviem dienoms, kai Kaune buvo nušautas teisėjas Jonas Furmanavičius ir D.Kedžio buvusios sugyventinės sesuo Violeta Naruševičienė.

Pasak Seimo pirmininkės, laiške tvirtinama, kad teisėsaugos ir vaikų teisių apsaugos institucijos esą nesiima pakankamų veiksmų ištirti D.Kedžio rašomus skundus dėl jo dukters galimo tvirkinimo.

Registruotas laiškas Seimo vadovei išsiųstas tą pačią spalio 5 dieną, pirmadienį. Laiškas antspauduotas Garliavos pašte. D.Kedys ir jo tėvai gyvena Garliavoje.

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius