-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Degalinėje – smūgis moteriai alaus bokalu per galvą

Šeštadienio naktį per konfliktą degalinėje „Rotada“, esančioje Pietarių kaime (Marijampolės sav.), sužalota 32 metų moteris. Dar viena dailiosios lyties atstovė patyrė smurtą Mokolų kaime (Šunskų sen.) prie pramogų centro „Lūna“.
alaus bokalas
Sužverėjusio vyro rankose alaus bokalas gali tapti pavojingu ginklu. Juolab kai smurtaujama prieš daliosios lyties atstoves. / 15min.lt nuotr.

Marijampolietės apskrities VPK informuoja apie du šeštadienio nakties smurtinius išpuolius prieš dailiosios lyties atstoves.

02 val. 05 min. komisariato budėtojų dalyje buvo gautas telefoninis pranešimas, kad degalinėje „Rotada“, esančioje Pietarių kaime (Marijampolės sen., Marijampolės sav.) sužalota jauna moteris. Nuvykus į minėtą vietą, rasta sužalota J.M. (gim. 1978 m., gyv. Kauno gatvėje, Marijampolėje).

Nukentėjusioji dėl patirto sužalojimo buvo pristatyta į Marijampolės centrinės ligoninės suaugusiųjų priėmimo skyrių, po medikų apžiūros išleista į namus.

Aiškinantis įvykio aplinkybes buvo nustatyta, kad degalinėje „Rotada“ konflikto tarp tuo metu degalinėje buvusių nepažįstamų jaunuolių metu, vienas iš vaikinų – G.M. (gim. 1985 m.), gyvenantis Kuosėnų kaime (Bartninkų sen., Vilkaviškio r. sav.), trenkė jai į galvos sritį alaus bokalu. Konflikto aplinkybes tiria vietos pareigūnai.

Tą pačią naktį, apie 03.50 val., Marijampolės apskrities vyriausiajame policijos komisariate gautas pranešimas, kad į Marijampolės ligoninės priėmimo skyrių kreipėsi pilietė R.B. (gim. 1949 m.), gyvenanti Skersabalių kaime (Liudvinavo sen., Marijampolės sav.), kuri paaiškino, kad apie 03.30 val. prie pramogų centro „Lūna“, esančio Mokyklos gatvėje Mokolų kaime (Šunskų sen., Marijampolės sav.), nepažįstamas vaikinas sudavė vieną smūgį kumščiu jai į veidą, tuo ją sužalodamas. Šis įvykis taip pat tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius