Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Degalus vogęs vairuotojas atsidūrė areštinėje

Rugpjūčio 19 d. apie 14.40 val. Lietuvos viešosios policijos rinktinės „Vytis" pareigūnai iš Vilniaus aps. VPK budėtojo gavo pranešimą, kad Nemenčinėje iš benzino kolonėlės užsipylęs degalus ir nesusimokėjęs išvažiavo mėlynos spalvos automobilis VW JETTA, valstybinis numeris MVY 324.
Degalinė
Degalinė / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 2 Vagystė Degalai

Pranešime spaudai teigiama, kad maždaug už 10 minučių, Nemenčinės plento ir Svajonių gatvių sankryžoje, pareigūnai pastebėjo ir sustabdė požymius atitinkantį mėlynos spalvos automobilį VW JETTA, su pakeistais numeriais, kurį vairavo 63 m. gimęs pil. M. H. Atidžiau apžiūrėję automobilį, pareigūnai bagažinėje aptiko plastmasinę talpą su skysčiu, turinčiu benzino kvapą bei po keleivio priekine sėdyne paslėptus valstybinius numerius MVY 324. Būten tokie automobilio numeriai buvo užfiksuoti kolonėlėje esančiomis vaizdo kameromis.

Minėtas pilietis buvo sulaikytas ir kartu su automobiliu pristatytas į Vilniaus aps. VPK Vilniaus rajono policijos komisariatą. Sulaikymo metu buvo panaudoti antrankiai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius