Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl gaisro mėsos rūkykloje evakuota 20 darbuotojų, vienas apsinuodijęs dūmais išvežtas į ligoninę

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD) apibendrino praėjusios paros rezultatus.
Įvykio vietoje
Ugniagesiai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 70 gaisrų ir atliko 17 kitų gelbėjimo darbų. Viename gaisre buvo traumuotas žmogus, pažymima PAGD atstovų antradienį išplatintoje įvykių apžvalgoje.

Gaisras su nukentėjusiuoju pirmadienio rytą kilo Rokiškyje, Ąžuolų gatvėje esančiame mėsos gamybos ir perdirbimo įmonės „Daivida“ pastate. Gaisro židinys buvo mėsos rūkykloje, kur dėl gamybinių įrengimų gedimo pradėjo degti sienų apdailos lentelės ir apšiltinimo medžiaga. Per gaisrą apsmilko ir buvo nuardyta keliasdešimt kvadratinių metrų medinių lentelių ir apšiltinimo medžiagos, uždūmintos pagrindinės patalpos. Medikai vieną dūmais apsinuodijusį žmogų išvežė į ligoninę, o dar 20 įmonės darbuotojų buvo evakuota. Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Dėl elektros įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimų vakar anksti ryte Šilutėje, Ajerų gatvėje, gaisras kilo UAB „Inžinerinės komunikacijos“ gamybiniame pastate. Per gaisrą apdegė dyzelinio siurblio variklis, laidai ir akumuliatorius.

Pirmadienį po pietų Varėnos rajono Kibyšių kaime užsidegė V.S. priklausantis didelis sudėtinis ūkinis pastatas. Gaisro metu nudegė dalis bendro pastato stogo, apdegė perdengimas ir palėpė. Nuo ugnies buvo išgelbėti šalia stovintys kiti sodybos statiniai. Gaisro priežastys aiškinamos.

Dar vienas jungtinis ūkinis pastatas degė antradienio naktį Jurbarko rajono Eržvilko miestelyje. Per gaisrą visiškai sudegė tvartas, daržinė ir priestatas.

Taip pat šiąnakt ugnis niokojo visą ūkinių sandėliukų kompleksą Vilniuje, Adutiškio gatvėje. Liepsnos sunaikino 6 medinius statinius ir mikroautobusą „Fiat Ducato“, dar du sandėliukai apdegė. Nuo ugnies pavyko išgelbėti gyvenamąjį namą, garažą ir dar 5 sandėliukus. Įvykis tiriamas

Ugnis vakar nuniokojo 5 transporto priemones. Vakar pavakary Vilniuje, vienoje sankryžoje, užsidegė lengvasis automobilis „Citroen Xantia“. Per gaisrą išdegė mašinos variklis.

Vakare Marijampolėje, Statybininkų gatvėje, nepataisomai sudegė automobilis „VW Transporter“. Dar vienas toks mikroautobusas supleškėjo Mažeikiuose, sodų bendrijoje „Mažeikių pienininkas“, taip pat išdegė keli arai žolės.

Šiąnakt Vilniuje, Šiaurės ir A.Kojelavičiaus gatvių sankryžoje užsiliepsnojo vikšrinis ekskavatorius. Gaisro metu išdegė jo kabina. Įvykis tiriamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius