Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl pažeidimų įmonei uždrausta sandėliuoti maisto produktus

Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba informuoja, kad Kauno apskrities valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos specialistai, gavę informaciją, jog Lozoraičio g. Garliavoje esančioje bendrovėje maistas sandėliuojamas neturint tam tinkamų sąlygų, transporto priemonės nepritaikytos maisto produktų gabenimui, jos neplaunamos ir nedezinfekuojamos, atliko skubų patikrinimą, teigiam išplatintame pranešime spaudai.

„Patikrinimo metu nustatyta, kad sandėlis neatitinka bendrų higienos reikalavimų, jame gausu pašalinio inventoriaus, maisto prekės laikomos kartu su ne maisto prekėmis, buitinėmis šiukšlėmis. Darbuotojai nepasitikrinę sveikatos, neturi sveikatos žinių pažymėjimų“, – vardijo pažeidimus Maisto skyriaus vyr. specialistas Linijus Valiuška. – Įmonė veiklą vykdė neturėdama
Maisto tvarkymo subjekto patvirtinimo pažymėjimo“.

Kauno apskrities valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininko sprendimu uždrausta šioje įmonėje sandėliuoti maisto produktus ir teikti jų transportavimo paslaugas, skirta nuobauda.

Patikrinime dalyvavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno rajono Policijos komisariato ir Kauno apskrities Valstybinės mokesčių inspekcijos pareigūnai. Pasak Kauno apskrities valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos viršininko Valiaus Šiupario, bendradarbiavimas, kai veikiama kartu su kitomis kontrolės institucijomis, yra labai svarbus siekiant užkirsti kelią nelegaliai prekių apyvartai.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius