Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dėl prisvilusio puodo kilus gaisrui Kaune nukentėjo vyras

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informuoja, kad per praėjusią parą šalies ugniagesiai užgesino 20 gaisrų bei atliko 22 kitus gelbėjimo darbus, kurių metu iš avarijose sudaužytų automobilių ištraukė net keturis žuvusius žmones. Laimė, gaisruose aukų pavyko išvengti, tačiau vienas gyventojas buvo traumuotas.
Įvykio vietoje
Ugniagesiai / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pirmadienį apie 9.40 val. Kaune, A.Mackevičiaus gatvės daugiabučio namo bute, ant dujinės viryklės prisvilo puodas su maisto produktais. Laiku atskubėję ugniagesiai, su kvėpavimo organų apsaugos priemonėmis patekę į uždūmintą butą, spėjo išvesti į lauką neblaivų 62-ejų metų buto šeimininką, kuris po medikų apžiūros buvo išvežtas į Kauno klinikas. Dar viena 68-erių metų namo gyventoja po medikų apžiūros buvo palikta namie. Prisvilęs puodas nuo viryklės buvo nukeltas, o patalpos išvėdintos.

Tą patį rytmetį apie 8.40 val. gautas pranešimas, jog Prienų rajone, Mauručių kaime esančios UAB ,,Agrokorcerno grūdai” grūdų džiovykloje dega elevatorius. Į gaisravietę buvo išsiųstos gausios ugniagesių pajėgos – net 7 auto cisternos. Atskubėjus ugniagesiams, iš 20 metrų aukščio metalinės grūdų džiovyklos, kurioje buvo apie 30 tonų rapsų grūdų, rūko dūmai, o ant jos sienelės degė susikaupusios dulkės maždaug 2 kv. m plote. Gaisras greitai buvo užgesintas, nepridaręs bendrovei didelių nuostolių, o jo aplinkybės tiriamos.

Apie 11.40 val. Biržų rajone, Daumėnų kaime stovinčioje negyvenamoje sodyboje užsiliepsnojo ūkinis pastatas. Gaisro metu supleškėjo pastato stogas, apdegė ant perdengimo sukrauti šiaudai. Įvykis tiriamas.

Apie 15.25 val. tame pačiame Biržų rajone, Strazdžių kaime, užsidegė kombainas NIVA SK 5. Per gaisrą išdegė kombaino variklio skyriaus degios detalės, o gaisras įsiplieskė dėl gedimų elektros instaliacijoje.

Naktį iš pirmadienio į antradienį apie 2.30 val. Kaišiadorių rajone, Antakalnio kaime užsiliepsnojo ir nepataisomai sudegė kol kas nenustatyto savininko automobilis „VW Golf“.

Dar vienas lengvasis automobilis maždaug tuo pačiu metu užsidegė ir Palangoje, prie Pylimo gatvės 64 namo. Gaisro metu išdegė automobilio ,,Ford Mondeo” variklio skyrius, aprūko salono apdaila, apdegė ir išdužo priekiai žibintai, apdegė priekiniai ratai ir visa priekinė mašinos dalis. Šių gaisrų aplinkybės dar aiškinamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius