Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 08 /18:06

Didelė avarija Kaune: į ligoninę pristatyti 8 sužeistieji, iš kurių 3 – vaikai

Šeštadienį 12.58 val. Kauno policija sulaukė pranešimo, apie skaudžią avariją Taikos pr., prie 40-ojo namo. Į nelaimės vietą išskubėjo gausios greitosios medicinos pagalbos ir ugniagesių pajėgos. Sužeistieji įstrigo automobiliuose. Pranešama net apie aštuonis sužeistuosius.
Avarija Taikos prospekte
Avarija Taikos prospekte / Arvydo Katkevičiaus, Kur stovi policija Kaune nuotr.

Pirminiais duomenimis, susidūrė du automobiliai – „BMW 520i“ ir „Volvo“. Tikėtina, jog „Volvo“ rėžėsi į BMW šoną, keleivio pusę. Trenksmo būta didelio – žmonės liko prispausti transporto priemonės viduje.

Kaip patikino Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyr. gydytoja, į nelaimės vietą išsiųsti net keturi ekipažai. Pranešama apie sužeistus tris suaugusiuosius ir tris vaikus.

Norint išvaduoti sužeistuosius iš automobilių, prireikė ir ugniagesių gelbėtojų pagalbos – BMW buvo nepataisomai sumaitotas.

13.26 val. Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) Situacijų koordinavimo skyrius 15min informavo, jog išvaduotos dvi BMW prispaustos buvusios moterys. Viena sėdėjo priekinėje keleivio, kita – ant galinės sėdynės. Jos perduotos medikams. Vaduoti prireikė ir vairuotoją. Teigiama, kad vienai iš išlaisvintų BMW keleivių buvo stipriai sumaitota koja.

VIDEO: Avarija Kaune: gaisrininkai vadavo prispaustą BMW keleivę

13.43 val. Įvykio liudininkų teigimu, „Volvo“ mašinoje sėdėjo penki žmonės, iš kurių – trys vaikai. Manoma, jog tai – kauniečių šeima. Po nelaimės prasidėjo tikras chaosas: daug riksmų ir verksmo.

13.50 val. Kauno miesto greitosios medicinos pagalbos stoties pamainos vyr. gydytoja patvirtino, kad keturiais greitosios medicinos pagalbos automobiliais į ligoninę išvežti penki suaugę jauni žmonės ir trys vaikai. Ne visi sužeistieji buvo sąmoningi. Viena automobilio keleivė paguldyta į reanimaciją. Abiejų BMW keleivių merginų būklė – itin sunki. Vairuotojas patyrė sužalojimus, visi „Volvo“ automobiliu vykę asmenys į ligoninę atvežti detalesnei apžiūrai.

Policija aiškinasi, kas sukėlė avariją.

18.05 val. Kauno apskrities priešgaisrinė gelbėjimo valdyba informavo, jog likviduojant eismo įvykio padarinius, dėl apsunkinto viešojo transporto eismo rankomis teko perstumti apie 30 troleibusų.

15min primena, jog netoli šios vietos, gal 100 metrų atstumu, nelaimė įvyko ir penktadienio vakarą. Eidamas pėsčiųjų perėja, automobilio „Audi“, buvo parblokštas 70 metų amžiaus vyras. Pėsčiasis žuvo vietoje. Po smūgio žmogaus kūnas liko gulėti ant automobilio stogo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius