Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 08 01 /12:13

Didelė pirmadienio ryto avarija Vilniaus pakraštyje, buvo prispaustų žmonių

Eišiškių plente susidūrę du sunkvežimiai dar taranavo „Audi“ automobilį, vienos sunkiasvorės mašinos vairuotojas buvo sužeistas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

08.49 val. Bendrajame pagalbos centre (BPC) bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniuje, Eišiškių pl. ir Salininkų g. sankryžoje eismo įvykio metu susidūrė du krovininiai ir vienas lengvasis automobilis, yra prispaustų žmonių.

Į įvykio vietą išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus miesto greitosios medicinos pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui (VPK), pranešė BPC.

Avarijoje susidūrė du „Mercedes“ sunkvežimiai – autocisterna ir savivartis, bei „Audi 100“ automobilis. Lengvoji mašina paskui savivartį važiavo nuo miesto centro pusės, o priešais judėjusi autocisterna dėl nežinomų priežasčių išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą.

Sunkiasvorės transporto priemonės neprasilenkė. Po smūgio šonais savivartis kirto priešpriešinio eismo juostą ir nuvirto į griovį. O autocisterna kliudė į kelkraštį bandžiusį trauktis „Audi“ ir sustojo tik apsisukusi beveik 180 laipsnių kampu.

Prispaustą autocisternos vairuotoją iš sumaitotos kabinos vadavo ugniagesiai. Kaip 15min.lt sakė gelbėtojai, vyrui buvo sulaužytos kojos, viena ranka, tačiau sąmonės jis neprarado.

Greitosios pagalbos medikai išsivežė ir savivarčio vairuotoją, tačiau jis, pirminiais duomenimis, tik apsibrozdino.

Lengvojo automobilio vairuotojas nenukentėjo.

Eismas Eišiškių plente uždarytas jau ilgiau nei 2 valandas. Visos transporto priemonės jau ištrauktos ant kelio, tačiau avarijos likvidavimo darbai dar tęsiasi. 

Papildyta 12.13 val. Vilniaus apskrities VPK budėtojai 15min.lt informavo, kad prieš vidurdienį avarijos padarinių likvidavimo darbai jau buvo baigti, eismas Eišiškių plente atnaujintas.

VIDEO: 15min.lt - pirmadienio ryto avarija Eišiškių plente

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius