Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didelės Vilniaus policijos pajėgos įtikino vilnietę prisiimti kaltę dėl smulkios avarijos

Sostinės sankryžoje susidūrė du automobiliai, vienas jų – policijos tarnybinė mašina. Vilnietės „Škoda Fabia“ bumptelėjo į policininkų VW galą, tačiau vairuotoja kaltę pripažino tik tada, kai į įvykio vietą atvyko dar vienas pareigūnų ekipažas.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / 15min.lt skaitytojo nuotr.

Pranešimas apie avariją, į kurią pateko Vilniaus apskrities policijos automobilis „VW Bora“, gautas pirmadienį 19.51 val.

Į sostinės policininkų mašinos galą Žirmūnuose atsitrenkė vienos vidutinio amžiaus vilnietės vairuojamas automobilis „Škoda Fabia“.

Avarija įvyko, kai Žirmūnų gatve viena paskui kitą važiavusios dvi transporto priemonės sankryžoje su Kareivių gatve pasuko į kairę. 

Aiškesnių eismo įvykio aplinkybių tarsi nebūna: žmonės nesužaloti, tretiesiems asmenims priklausantis turtas nesugadintas, o akivaizdžiai suklydęs – saugaus atstumo nesilaikęs vairuotojas.

Tačiau moteris pažėrė pareigūnams priekaištų, esą jie per staigiai, ne vietoje ir iš esmės be reikalo stabdė. Argumento apie tai, kad teko pristabdyti, norint praleisti pėsčiuosius, vairuotoja girdėti nenorėjo.

Kai avarijos dalyviai nesutaria dėl įvykio aplinkybių ir nenori patys užpildyti eismo įvykio deklaracijos, kviečiamas kelių policijos ekipažas. Taip teko elgtis ir šįkart. Atvykęs dar vienas policijos ekipažas vilnietei patarė tą patį – sutikti užpildyti deklaraciją, taip išvengiant baudos už sukeltą avariją. Moteris galiausiai nusileido.

Abi transporto priemonės per avariją apgadintos nežymiai, nuostoliai nedideli.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius