Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didesni savaitgalio gaisrai: naktį prie Pabradės liepsnojo buvusi mokykla, o Kėdainiuose paryčiais sudegė gyvenamasis namas

Ugniagesiai pastebėjo, kad šį šiek tiek šiltesnį savaitgalį Lietuvoje kyla mažiau gaisrų nei buvo įprasta šaltosiomis sausio pabaigos paromis. Tačiau darbo gelbėtojams ir dabar netrūksta. Šeštadienio vakarą didžiulės ugniagesių pajėgos malšino buvusios mokyklos pastato gaisrą Švenčionių rajone, o Kėdainiuose rimtų rūpesčių buvo dėl paryčių gaisro Aušros gatvėje.
Buvusi mokykla po gaisro
Buvusi mokykla po gaisro / Karkažiškių gyventojų/15min.lt skaitytojų nuotr.

Ramų Viešvilės gyvenimo ritmą sujaukęs gaisras buvo ne vienintelis karštas šio savaitgalio įvykis.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento (PAGD) Situacijų koordinavimo skyriuje 15min.lt žurnalistas sekmadienį sužinojo, kad anksti ryte, apie 4 val., didelis gaisras kilo Kėdainiuose. Aušros gatvėje užsiliepsnojo gyvenamasis namas.

Ugnies plitimą gelbėtojams pavyko sustabdyti per pusvalandį, tačiau baigiamieji darbai įvykio vietoje užsitęsė net iki 10 val. ryto.

Žmonės šio įvykio metu nenukentėjo, o kėdainiškių šeimai padaryti gaisro nuostoliai skaičiuojami, jo priežastys tiriamos.

Sekmadienį 15min.lt redakcija gavo susirūpinusio skaitytojo Algimanto P. laišką, kad degė neveikianti Karkažiškių mokykla, kurios patalpas vietos bendruomenės nariai naudoja įvairiai visuomeninei veiklai.

PAGD Situacijų koordinavimo skyriaus duomenimis, vėlų šeštadienio vakarą šį gaisrą Švenčionių rajone, prie Pabradės, gesino net 6 autocisternų ekipažai. Mokyklos gatvėje esantis pastatas yra 20 x 15 metrų dydžio, statinys yra pusiau mūrinis, pusiau medinis.

Ugniagesiams atvykus, pastatas degė atvira liepsna.

Per gaisrą išdegė 20 x 10 metrų stogas.

Šio gaisro metu žmonės irgi nenukentėjo, jo priežastys ir aplinkybės tiriamos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius