Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Didžiojoje Britanijoje suimtas girtas vairavęs lietuvis

Didžiojoje Britanijoje buvo sulaikytas lietuvis – policija sustabdė jo automobilį dėl neveikiančių užpakalinių stabdymo žibintų ir greičio viršijimo. Vėliau nustatyta, kad lietuvis prie vairo sėdo išgėręs, informuoja vietos laikraštis „The Cambridge News“.
Antrankiai
Antrankiai / E.Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

27 metų Darius Parauka „Volvo“ automobiliu važiavo Kembridžširo (Cambridge) grafystėje esančiame Elio (Ely) miestelyje, kai policijos pareigūnai pastebėjo, kad jis viršijo leistiną greitį. Lietuviui ėmus stabdyti pareigūnai atkreipė dėmesį, jog neveikia lietuvio vairuojamo automobilio užpakaliniai stabdymo žibintai.

„Policijos pareigūnai sustabdė automobilį lapkričio 6 d. maždaug antrą valandą nakties. Nuo D. Paraukos gerokai trenkė alkoholiu. Vėliau tai patvirtino ir alkotesteris. Vyriškis buvo suimtas. Elio policijos nuovadoje nustatyta, kad šimte mililitrų jo kraujo buvo 66 migrogramai alkoholio. Leistina maksimali riba yra 35 mikrogramai“, – sakė prokurorė Laura Mardell.

Pats D.Parauka, kuriam teisme niekas neatstovavo, sakė: „Suprantu, pasielgiau negerai, ir žinau, kad būsiu nubaustas.“

Magistratų teismas uždraudė D.Paraukai vairuoti 18 mėnesių. Jam buvo skirta 180 svarų sterlingų bauda. Lietuvis turės sumokėti ir 85 svarus sterlingų siekiančias teismo išlaidas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius