Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dienraščiui „Šiaulių naujienos“ adresuotuose vokuose – tualetinis popierius

Praėjusią savaitę didelį ažiotažą Šiaulių mieste sukėlė informacija apie dienraščiui „Šiaulių naujienos“ adresuotus vokus, kuriuose, rasta neaiškios kilmės medžiaga, kaip įtariama, gyvsidabris ir neaiškios kilmės milteliai.
Tualetinis popierius
Tualetinis popierius / Photos.com

Šiaulių apskrities VPK informuoja, kad dėl liepos 27 d. ir 28 d. laikraščio vadovams ir darbuotojams adresuotų vokų pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rugpjūčio 4 dieną „Šiaulių naujienų“ redakciją pasiekė dar trys vokai, kurie sukėlė įtarimą laikraščio darbuotojams. Laiškus laikraščio vadovybė tyrimui perdavė policijai.

Šiaulių apskrities vyriausiajame policijos komisariate atplėšus vokus paaiškėjo, kad visuose trijuose vokuose guli tualetinio popieriaus skiautelės.

Antradienį Šiaulių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas iš Nacionalinės visuomenės sveikatos priežiūros laboratorijos mikrobiologinių tyrimų skyriaus gavo oficialią informaciją, kad ištyrus neaiškios kilmės miltelius, kuriuos dienraštis „Šiaulių naujienos“ gavo liepos 28 dieną, bakterijų, sukeliančių žmogaus gyvybei pavojingas ligas, nerasta.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius