Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dingusio ginekologo sūnus įtariamas tėvo nužudymu

Antradienį į Joniškio rajono policijos komisariatą savo noru atvyko 23 m. Šiaulių gydytojo sūnus Vytautas Pečiulis, kuris Šiaulių apskrities policijos pareigūnų buvo ieškomas bei įtariamas dėl savo tėvo Povilo Pečiulio nužudymo.
Povilas ir Vytautas Pečiuliai
Povilas ir Vytautas Pečiuliai / Šiaulių policijos nuotr.
Temos: 1 Gydytojas

Kaip praneša Šiaulių apygardos prokuratūra, 59 m. Povilas Pečiulis buvo ieškomas nuo spalio 14 d., kai į Šiaulių apskrities Vyriausiąjį policijos komisariatą kreipėsi jo darbdaviai, kurie informavo, jog vyras dvi dienas neatvyko į darbą. Policijos pareigūnai, nuvykę į paieškomo asmens gyvenamąją vietą, jo nerado, todėl pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl gydytojo P.Pečiulio dingimo, buvo paskelbta jo paieška.

Ikiteisminio tyrimo metu buvo surinkta duomenų, kad P.Pečiulis galėjo būti nužudytas. Tęsiant tyrimą buvo įtarta, kad gydytojo sūnus V.Pečiulis galėjo prisidėti prie savo tėvo dingimo, buvo paskelbta jo paieška.

Po to, kai įtariamasis buvo pristatytas į Šiaulių m. VPK, Šiaulių apygardos prokurorai antradienį kreipėsi į Šiaulių miesto apylinkės teismą, kuris įtariamajam paskyrė vieno mėnesio suėmimą.

Dingusiojo P.Pečiulio kūnas kol kas nėra surastas.

Tyrimą atlieką Šiaulių apskrities Vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų tyrimo biuro Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai, ikiteisminiam tyrimui vadovauja Šiaulių apygardos prokuratūros prokurorai.

Už šį labai sunkų nusikaltimą numatyta laisvės atėmimo bausmė iki 20m. arba – griežčiausia įstatyme numatyta bausmė – laisvės atėmimas iki gyvos galvos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius