Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dingusios studentės Gabijos Boguševičiūtės nuotraukos bus iškabintos viešajame transporte (nuotraukos)

Sausio 13-ąją Kaune dingusios ir iki šiol neatsiradusios 22 metų studentės Gabijos Boguševičiūtės nuotraukos bus iškabintos Kauno viešajame transporte – autobusuose ir troleibusuose. Šeštadienį merginos artimieji, draugai ir pagalbininkai „šukavo“ Kleboniškio mišką.
Draugų ir artimųjų ieškoma Gabija Boguševičiūtė
Draugų ir artimųjų ieškoma Gabija Boguševičiūtė / Asmeninio šeimos archyvo nuotr.

Surasti dingusią seserį, dukrą, draugę ir giminaitę platinantys jos artimieji ir bičiuliai norintys tiki, jog šiuo metu svarbiausia įvairiais būdais paskleisti informaciją, kad žmonės, ją kur nors matę, praneštų policijai ar jiems.

Nuo pirmųjų dienų, kai dingo G.Boguševičiūtė, pagalbos prašymas ir svarbiausia informacija apie merginos dingimą ir jos išvaizdą, platinami internete – socialiniame tinkle, elektroniais paštais, taip pat – interneto naujienų portaluose. Mieste taip pat iškabinti skelbimai su Gabijos nuotrauka. O nuo savaitgalio dingusios studentės atvaizdas bus ir viešajame Kauno transporte.

„Kauno meras telefonu bendravo su G.Boguševičiūtės broliu Arminu ir teiravosi, kaip savivaldybė galėtų padėti šioje situacijoje. Jis pasakė, kad reikėtų viešajame transporte iškabinti sesers nuotraukas. Meras paprašė „Autrolio“ ir „Kauno autobusų“ vadovų tai padaryti ir šie sutiko“, – sakė Kauno miesto mero patarėjas Dainoras Lukas.

Prie merginos paieškų šią savaitę buvo prisidėję motorizuotų parasparnių klubo „Penktasis vandenynas“ nariai. Ketvirtadienį jie žvalgė teritoriją nuo IX forto iki Kačerginės. Tačiau jokių reikšmingų pėdsakų nerado.

Šeštadienį G.Boguševičiūtės artimieji, draugai ir pagalbininkai ketina „šukuoti“ Kleboniškio mišką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius