-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

DNR tyrimai patvirtino, kad prie Panevėžio automobilio bagažinėje sudeginta ta pati mergina, kuri nesėkmingai kelis kartus iš mašinos bagažinės maldavo pagalbos

Lietuvos policijos kriminalistinių tyrimų centro darbuotojai, atlikę DNR tyrimus, patvirtino, kad rugsėjo 21 d. prie miško Keravos kaime, Panevėžio rajone, degusio automobilio „VW Passat“ bagažinėje rasti palaikai yra 17-metės panevėžietės, kuri kelis kartus nesėkmingai bandė išsikviesti pagalbą.
Nusikaltimo vietoje
Nusikaltimo vietoje / TV3 nuotr.

Apie tai, kad DNR tyrimai patvirtino nužudytosios tapatybę, ketvirtadienį pranešė Panevėžio apskrities VPK.

Kaip rašoma policijos pranešime, šeštadienį apie 8.14 val. Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato Operatyvaus valdymo skyriaus budėtojai iš Bendrojo pagalbos centro gavo pranešimą, kad prie miško Keravos kaime, Panevėžio rajone, dega automobilis. Pareigūnams atvykus į įvykio vietą, automobilis degė atvira liepsna.

Pareigūnai automobilį gesino automobiliniais gesintuvais. Panevėžio apskrities Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos gelbėtojams užgesinus automobilį „VW Passat", jo bagažinėje rastas sudegęs kūnas. Panevėžio apskrities vyriausiajame policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo.

Septyniolikmetės nužudymu įtariami 22 metų Deividas Antanaitis ir 33 metų Julius Jokubaitis buvo sulaikyti dar tą pačią dieną. J.Jokubaitis (gim. 1980 m.) yra nedirbantis, buvo blaivus, jis anksčiau 5 kartus teistas, teistumai išnykę. Panevėžio r. gyventojas D.Antanaitis (gim. 1991 m.), taip pat nedirbantis, jis anksčiau 4 kartus teistas už vagystes, viešosios tvarkos pažeidimus, narkotines medžiagas.

Įtariamiesiems buvo skirta kardomoji priemonė – suėmimas 3 mėnesiams.

Paaiškėjo, kad mergina tris kartus skambino į Bendrąjį pagalbos centrą, tačiau pareigūnams nepavyko nustatyti vietos, kurioje ji buvo. Manoma, kad mergina pagalbos prašė iš telefono, kuriame nebuvo SIM kortelės.

Šis nusikaltimas ne tik sukrėtė visą šalį, bet ir į viešumą iškėlė Bendrojo pagalbos centro bėdas. Vidaus reikalų ministras Dailis Barakauskas po tragedijos pareiškė, kad BPC vadovai turėtų atsistatydinti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius