Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dramatiškų vogto BMW X6 gaudynių „herojaus“ istorija baigėsi už grotų

Gruodžio 18 dienos rytą Elektrėnuose aidėjo šūviai, kai policijos pareigūnai gaudė Vokietijoje vogto BMW X6 vairuotoją, kuris persekiojamas įvažiavo į laukus, paskandino automobilį purvyne ir išnyko tamsoje. Pirmadienį policijos pareigūnai pasibeldė į anksčiau iš rankų išsprūdusio 36-erių metų bėglio namų duris.

Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos 3-iojo skyriaus pareigūnai, gavę patikimos informacijos, nustatė 2015-12-18 ankstų rytą Elektrėnų savivaldybėje policijai nestojusio baltos spalvos automobilio BMW X6, vairuotoją, kuris automobiliu sprukdamas nuo pareigūnų, transporto priemone įvažiavo į laukus ir įklimpo melioracijos griovyje, iššoko iš automobilio ir dingo tamsoje.

Netrukus po gaudynių paaiškėjo, kad automobilis vogtas Vokietijoje, todėl buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl didelės vertės nusikalstamu būdu gauto turto įgijimo.

Pirmadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos pareigūnai su kolegomis iš Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato sulaikė 36-erių metų amžiaus įtariamąjį. Atlikus kratą jo namuose, be kitų įtarimą sukėlusių daiktų, rasta ir šaudmenų.

Vilniaus miesto apylinkės teismas leido trisdešimt šešerių metų įtariamąjį suimti dviem mėnesiams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius