Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Du įžūlūs vilkikų vairuotojai baltarusiai nubausti baudomis

Bandydami pergudrauti kitus vairuotojus ir pareigūnus du vilkikų vairuotojai baltarusiai aplenkė automobilių eilę ir į kontrolės punktą įvažiavo lengvųjų mašinų juosta.
Dokumentų patikra pasienyje
Dokumentų patikra pasienyje / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.

Valstybės sienos apsaugos tarnyba praneša, kad trečiadienį VSAT Vilniaus rinktinės Lavoriškių pasienio kontrolės punkte dirbantys pasieniečiai užfiksavo, kaip vienas po kito į punkto teritoriją lengviesiems automobiliams skirta eismo juosta įvažiavo du vilkikai baltarusiškais numeriais.

Scania su puspriekabe Schmitz vairavo 35-erių Baltarusijos pilietis, o Volvo su puspriekabe Schmitz – 38-erių jo tautietis.

Tuo metu prie punkto patikrinimo laukė apie 40 iš Lietuvos išvykstančių vilkikų eilė. Sugaišti joje būtų tekę apie 3 val.

Abu baltarusiai tiek laukti, matyt, nebuvo nusiteikę, todėl aplenkė joje lūkuriuojančius kolegas ir vilkikais į punktą lyg niekur nieko įriedėjo lengvųjų automobilių, kurių eilės nebuvo, juosta.

Tačiau tokia įžūli gudrybė užsieniečiams neišdegė – pasieniečiai jiems nurodė patraukti vilkikus į stovėjimo aikštelę, o už Pasienio teisinio režimo taisyklių pažeidimus pradėjo administracinių bylų teisenas. Išnagrinėję bylas VSAT pareigūnai pažeidėjams skyrė baudas po 225 Lt.

Atlikus visus formalumus vilkikų vairuotojams leista išvykti į Baltarusiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius