Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Du lietuviai Airijoje nubausti už brakonieriavimą

Airijoje du lietuviai Virdžinijos apygardos teisme buvo nubausti už nelegalią žvejybą, skelbia vietos savaitraštis „The Anglo-Celt“.
Žuvys
Žuvys / Andriaus Ufarto/BFL nuotr.
Temos: 2 Lietuviai Airija

Niukastlio, Dublino grafystėje, gyvenantis Remigijus Klimas buvo nuteistas kalėti šešis mėnesius už naudojimąsi savadarbiais žvejybos instrumentais (plūdurais su valu ir kabliuku), kurį naudoti vietos ežere yra draudžiama. Lietuvis, kuris taip pat turėjo ir naudojosi valtimi, buvo sulaikytas praėjusių metų lapkričio 3 d. Vyras nuteistas "už akių", nes, kaip manoma, pabėgo į Lietuvą, kad išvengtų bausmės.

Kartu su R. Klimu gyvenusiam Raimondui Kilinskui, kuris sulaikymo metu buvo valtyje kartu su R. Klimu ir prisipažino, kad trys iš plūdurų priklausė jam, buvo skirta 600 eurų bauda ir liepta sumokėti dviejų teismo posėdžių išlaidas, kurios sudaro 1 tūkst. 445 eurus.

Teisėjas Sean MacBride sakė neabejojęs, kad lietuviai neteisėtai užsiminėjo versline žvejyba. Airijos vidaus vandenų žūklės agentūrai atstovaujantis advokatas George V. Maloney sakė, kad vyriškiai tikrai užsiėmė brakonieriavimu ir turėjo įrangos, kuri būtų leidusi jiems pagauti daug žuvies iš ežero.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius