Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dvi paros po siaubingos motociklo avarijos Tauragėje: visi trys sužeistieji gyvi, tačiau ateitis – miglota

Viešoje erdvėje sklandant prieštaringai informacijai apie motociklo ir automobilio susidūrimo Tauragėje penktadienį pasekmes, naujienų portalas pasidomėjo tyrimo metu surinktais duomenimis ir naujausiomis aktualijomis. Oficiali informacija nėra grėsminga, tačiau neoficialios žinios optimizmo nesuteikia.
Įvykio vietoje.
Įvykio vietoje / Rolando Žalgevičiaus nuotr.

Sekmadienio vakarą Tauragės apskrities vyriausiajame policijos komisariate portalui 15min.lt patvirtino, kad praėjus dviem paroms po siaubingos penktadienio avarijos Tauragėje visi trys sužeistieji yra gyvi. „Neskubėkime žmonių laidoti anksčiau laiko“, – sakė informaciją kontroliuojantis pareigūnas, pastebėjęs, kad visą savaitgalį interneto komentatoriai skelbė netikslius pranešimus apie vieno ar kito avarijos dalyvio neva užgesusią gyvybę.

Kaip skelbė 15min.lt, viena solidaus amžiaus moteris ir du vaikinai buvo rimtai sužaloti, kai didžiuliu greičiu skriejusi „britva“ rėžėsi ir net apvertė automobilį.

Policijoje šis įvykis oficialiai įformintas taip: 2012-06-08 apie 18.07 val. Tauragėje, Stoties ir Laisvės gatvių bei Bendrabučio skersgavio sankryžoje automobilis „Citroen Xsara“, vairuojamas B. V., gimusios 1955 m., išvažiuodamas iš šalutinio kelio (Bendrabučio skersgatvio), nepraleido pagrindiniu keliu (Stoties gatve) važiuojančio dideliu greičiu (greitis nenustatytas) motociklo „Honda CB 600 Hornet“, kuriuo važiavo Vykintas L., gimęs 1993 m., ir Daugvydas D., gimęs 1994 m. Kas vairavo motociklą, nenustatyta. Eismo įvykio metu sužaloti visi trys įvykyje dalyvavę asmenys, kurie pristatyti į Tauragės ligoninę ir paguldyti į reanimacijos skyrių.

Pirminiais duomenimis, sportiškąjį motociklą vairavo vyresnis vaikinas. Vykintas yra pagarsėjęs kaip jaunas motociklų sporto entuziastas, laimėjęs ne vienas keturračių lenktynes.

Tačiau motociklas „Honda“, kuris pateko į avariją, Lietuvoje net nebuvo registruotas.

Dar viena svarbi detalė: Lietuvos techninės apžiūros įmonių asociacijos „Transeksta“ duomenimis, 1998 m. laidos pilkos spalvos hečbekas „Citroen“ yra be techninės apžiūros, patikros galiojimas baigėsi dar 2011-07-31. Privalomojo civilinės atsakomybės draudimą vairuotoja turėjo galiojantį.

Tauragės ligoninėje nė vieno iš sužeistųjų jau nėra – visi jie savaitgalį pervežti į didesnių didmiesčių gydymo įstaigas, aprūpintas pažangesne medicinos įranga.

Neoficialiomis žiniomis, daugybinius kūno sužalojimus patyrusio Vykinto L. būklė lieka sunki, medikai kovoja už jo gyvybę. Dar sunkesnė padėtis – Daugvydo D. Teigiama, kad viltys išgelbėti vaikiną prilygsta stebuklui, jo artimieji jau pritarė galimybei aukoti organus transplantacijai.

Lengvuoju automobiliu važiavusios moters būklė taip pat sunki. Vairuotoja patyrė galvos traumą, sužalota jos akis.

Medikai toliau daro viską, ką gali, o Tauragės policijos pareigūnai laukia žinių iš ligoninių ir tęsia šios itin skaudžios eismo nelaimės aplinkybių tyrimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius