Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviejų „Audi“ avarija Panevėžio rajone: lenkimas sankryžoje baigėsi skrydžiu į javų lauką

Pirmadienį apie 17.30 val. Panevėžio rajone, greta Piniavos gyvenvietės, susidūrė du automobiliai „Audi“. Vienas jų po avarijos nulėkė nuo kelio ir vertėsi.

Incidentas įvyko tuomet, kai Pasvalio kryptimi važiavęs vaikinas sankryžoje lenkė į kairę sukusį „Audi“ automobilį. Juo važiavo moteris su trimečiu sūnumi.

Iš paskos jos taip pat su „Audi“ važiavęs jaunuolis lenkimo metu rėžėsi į manevrą pradėjusią moterį. Po smūgio avarijos kaltininko automobilis nuskriejo nuo kelio į javų lauką ir apsivertė. Moters transporto priemonė sustojo sankryžoje.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Netrukus avarijos vietoje sustojo „Mercedes“ visureigio vairuotojas. Vyras puolė domėtis, ar avarijoje buvo nukentėjusių. Jis taip pat padėjo atversti ir javų lauke gulintį automobilį.

Į avarijos vietą buvo iškviesti medikai ir kelių policija. Greitosios medicinos pagalbos specialistai avarijos vietoje apžiūrėjo apsivertusio „Audi“ keleivį, tačiau jokių sužeidimų jam nenustatė.

Per avariją nenukentėjo ir kito „Audi“ ekipažas – moteris su mažamečiu sūnumi. Vaikas sėdėjo specialioje kėdutėje ir po avarijos net neatrodė išsigandęs – juokdamasis sukinėjo apdaužyto mamos automobilio vairą.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarijos vietoje

Kadangi avarijoje sužalotų asmenų nebuvo, o iš Anykščių į Pasvalį važiavęs ir lenkimą sankryžoje atlikęs vairuotojas pripažino savo kaltę, avarijos dalyviai užpildė eismo įvykio deklaraciją.

Avarijos vietoje prireikė ir techninės pagalbos automobilio paslaugų. Moters vairuojamai transporto priemonei buvo pažeista važiuoklė. Pabandžiusi pajudėti sava eiga ji suprato, kad to padaryti nebepavyks.

Techninės pagalbos specialistų taip pat buvo paprašyta iš javų lauko ištraukti ir kaltininko automobilį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius