-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviejų girtų panevėžiečių kelionė pas merginą baigėsi daugiatūkstantiniais nuostoliais

Naktį iš penktadienio į šeštadienį Panevėžyje, Molainių gatvėje avariją sukėlė girtas vairuotojas. „Audi“ vairavęs panevėžietis rėžėsi į gatvėje stovėjusius automobilius ir sustojo tik atsitrenkęs medį.
Avarija Panevėžyje
Avarija Panevėžyje / Tomo Markelevičiaus nuotr.

Incidentas įvyko Molainių gatvės atkarpoje ties 68-uoju numeriu pažymėtu namu. Čia „Audi“ vairuotojas nesuvaldė vairuojamos transporto priemonės ir rėžėsi į gatvėje surikiuotus automobilius.

Pirmiausia kliuvo „Opel“ vienatūriui, tuomet „Audi“ suniokojo visą „Volkswagen Caddy“ šoną, po to išlaužė apynaujo „Škoda Octavia“ ratą ir užšoko ant žalios vejos. Čia nevaldomą automobilį sustabdė tik medis.

VIDEO: Girto vairuotojo avarija Panevėžyje

Avariją matę liudininkai nedelsiant apie įvykį informavo policiją. Atvykę pareigūnai sulaikė automobilį vairavusį 1994-aisiais metais gimusį panevėžietį.

Kartu su juo važiavo ir vienas keleivis. Vėliau paaiškėjo, kad „Audi“ priklauso keleivio mamai, o automobilį pasiėmęs sūnus jį leido vairuoti girtam, 1,46 promilės įpūtusiam draugui.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Paaiškėjo, kad kompanija šventė „Audi“ savininkės sūnaus gimtadienį ir sumanė nuvažiuoti pas Molainių gatvėje gyvenančią draugę. Jaunuoliai neklausė savo draugų raginimų važiuoti taksi ir patys sėdo į automobilį.

Po avarijos medikų pagalbos niekam neprireikė. Nors saugos diržo nesegėjęs keleivis savo galva atsižymėjo ant priekinio stiklo ir susikruvino veidą, jis medikų pagalbos atsisakė. „Audi“ vairuotojas rimtesnių susižalojimų taip pat išvengė.

Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje
Tomo Markelevičiaus nuotr./Avarija Panevėžyje

Beje, avariją sukėlęs „Audi“ vairuotojas policijai jau yra žinomas. Už girtumą jam vis dar yra atimtas vairuotojo pažymėjimas. Kadangi jis ir vėl sėdo girtas prie vairo bei sukėlė eismo įvykį, pažeidimo padarymo priemone tapęs „Audi“ teismo sprendimu greičiausiai bus konfiskuotas.

„Audi“ vairavusiam vaikinui teks atlyginti nuostolius už apdaužytus tris automobilius ir suniokotą draugo mamos „Audi“. Taip pat jo laukia ir teismas, kuriame panevėžietis turėtų dar gauti kone pusantro tūkstančio eurų siekiančią baudą ir dar ilgesniam laikui pamiršti apie vairuotojo pažymėjimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius