Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviem į Lietuvą parskridusiems lietuviams – antrankiai Vilniaus oro uoste

Vilniaus oro uoste pasieniečiai sulaikė dėl nusikaltimų ieškotus Kauno rajono ir Panevėžio gyventojus. Pirmas prieš daugiau kaip dvejus metus pasislėpė, kai Lietuvoje buvo įtartas nusikaltimo padarymu. Antras tris savaites buvo ieškomas kaip nuteistasis už nusikaltimą.
Taksi Vilniaus oro uoste
Asociatyvi iliustracija / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Šeštadienį VSAT Vilniaus rinktinės Vilniaus oro uosto užkardos pasieniečiai tikrino reisu iš Dublino atskridusių keleivių dokumentus. Patikrinimo metu pasieniečiai nustatė, kad vieno keleivio, 32 metų Kauno rajono gyventojo, ieško Kauno apskrities policija. Vyro, įtariamo nusikaltimo padarymu, paieška paskelbta 2014 m. balandį. Pasieniečiai Kauno rajono gyventoją sulaikė ir perdavė policijos pareigūnams.

Dar vienas ieškomas asmuo tame pačiame oro uoste VSAT pareigūnams įkliuvo sekmadienį tuoj po vidurnakčio. Patikrinus reisu iš Donkasterio atvykusio 51-erių panevėžiečio dokumentus nustatyta, kad nuo birželio 20 d. šio asmens, kaip nuteistojo už nusikaltimo padarymą, ieško Marijampolės apskrities policija. Sulaikytąjį VSAT pareigūnai perdavė policijai.

Iš viso šiemet pasieniečiai sulaikė 320 asmenų, kurių dėl įvairių nusikaltimų ir pažeidimų ieškojo Lietuvos ir užsienio teisėsaugininkai. Teisingumo bandantys išvengti asmenys dažniausiai įkliūna oro uostuose dirbantiems pasieniečiams – tokių čia šiemet sulaikyta 200.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius