-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviguba tragedija Jonavoje: prieš vyro laidotuves keistai mirė jo draugė

Jonavoje – dvejos laidotuvės. Trečiadienio popietę buvo palaidotas 44 metų Ragožių kaimo gyventojas, o antradienio vakarą greitosios pagalbos automobilyje mirė jo draugė, su kuria vyras kartu gyveno. 
Prie mamos namų A.Kulviečio gatvėje sukniubusi moteris
Prie mamos namų A.Kulviečio gatvėje sukniubusi moteris / „Jonavos žinių“ skaitytojos nuotr.
Temos: 1 Mirtis

Istorijos pradžia – praėjusią savaitę, kai 44 metų Ragožių kaimo gyventoją jo namuose stipriai sumušė giminaitis. Komos būsenos vyras pristatytas į Kauno klinikas, jam diagnozuota sunki galvos trauma. Tačiau medikams išgelbėti vyro gyvybės nepavyko – neatgavęs sąmonės jis mirė.

Iš ligoninės moterį artimieji nuvežė į jos mamos namus A.Kulviečio gatvėje. Tačiau vos išlipus iš automobilio, jonavietė sukniubo.

Ragožių kaimo gyventojas buvo pašarvotas vienuose Jonavos laidojimo namuose, o skaudžiai į draugo mirtį sureagavusiai jo sugyventinei prireikė medikų pagalbos. Ji prarado sąmonę, krito, susižalojo veidą.

„Moteris buvo nuvežta į Jonavos ligoninę, tačiau iš jos išleista, nes nustatytas tik kalio trūkumas. Jai atlikta kardiograma, pastatyta lašinė. Tačiau moteris jautėsi blogai, su ja kartu buvo sūnus ir jo draugė, jie visą tą situaciją matė.

Medikai pasakė, kad moterį iš priėmimo skyriaus išleidžia. Ji sunkiai orientavosi aplinkoje. Žinau, kad artimieji skambino į namus, ir prašė atvežti drabužių, tačiau priėmimo skyriuje pasakė, kad nebūtina, nes ne į balių važiuoja“, – pasakojo šią istoriją matę, tačiau prisistatyti nepanorę jonaviečiai.

Netrukus po to iš ligoninės moterį artimieji nuvežė į jos mamos namus A.Kulviečio gatvėje. Tačiau vos išlipus iš automobilio, moteris sukniubo.

Iškviesti greitosios pagalbos medikai moterį vėl išvežė į ligoninės priėmimo skyrių, tačiau greitosios medicinos pagalbos automobilyje ji mirė.

Tuo tarpu medikai pateikia kitą įvykio versiją. Pasak Jonavos ligoninės direktorės Aldonos Balutienės, pirmą kartą atvežta moteris buvo dvi dienas vartojusi alkoholinius gėrimus.

„Medikai ją apžiūrėjo, sulašino lašinę, nustatytas kalio trūkumas. Moteris buvo paguldyta į priėmimo skyriuje esančią laikiną slaugos palatą. Tačiau po kurio laiko atėję medikai jos neberado – ligonė iš priėmimo skyriaus pasišalino“, – teigė A.Balutienė.

Tyrimą mirties priežasčiai nustatyti pradėjo policijos pareigūnai, laukiama ekspertizės išvadų. Pareigūnams teks aiškintis ir paties įvykio aplinkybes – ar moteris pati pasišalino iš ligoninės priėmimo skyrių, ar, kaip teigia kita pusė, ją išleido medikai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius