Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Eglei Kusaitei rengiami nauji įtarimai – dėl melagingų kaltinimų

Vilniaus miesto apylinkės prokuratūra nusprendė terorizmu kaltinamai klaipėdietei Eglei Kusaitei pateikti dar vienus įtarimus - dėl melagingo pranešimo apie nebūtą nusikaltimą, kai ši pareiškė, kad sulaikyta areštinėje patyrė fizinį smurtą.
Eglės Kusaitės byla
Eglės Kusaitės byla / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Apie tai E.Kusaitė sužinojo ketvirtadienį iš prokurorų - klaipėdietę prokuroras spalio 6-ąją kviečiasi į prokuratūrą, kur įteiks pranešimą apie įtarimą, pranešė naujienų portalas „delfi.lt“.

E.Kusaitės tetos Irenos Jeleniauskaitės teigimu, tai jau bus penktoji prokurorų jos dukterėčiai iškelta byla.

Ikiteisminis tyrimas pradėtas, kai terorizmu kaltinama klaipėdietė ne kartą kreipėsi į pareigūnus, prašydama pradėti tyrimą dėl galimai jos atžvilgiu panaudoto fizinio ir psichologinio smurto. Mergina yra sakiusi, kad tuo metu, kai pirmą kartą buvo suimta, ją Lietuvos ir Rusijos pareigūnai mušė kelis kartus, be to, esą jai buvo leidžiami, kaip ji mano, psichotropiniai vaistai.

Šiuo metu dėl terorizmo teisiamai klaipėdietei prokurorai yra iškėlę bylą ir dėl grasinančio pobūdžio SMS žinutės išsiuntimo prokurorui Justui Lauciui. Ši byla nagrinėjama Vilniaus miesto 1-ajame apylinkės teisme. Dar viena byla jai iškelta dėl prokurorų Justo Lauciaus ir Mindaugo Dūdos įžeidimo. E.Kusaitė taip pat teisiama dėl ketinimų Rusijoje įvykdyti teroro aktą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius