-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektrėnų policija retino narkotikų prekeivių ir vartotojų gretas (nuotraukos)

Trečiadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato pareigūnai, vykdydami kovos su neteisėta narkotinių medžiagų ir akcizais apmokestinamų prekių apyvarta, organizavo priemonę Elektrėnų savivaldybėje, Semeliškių miestelyje ir Semeliškių kaime. Per šią akciją sulaikyti keli įtariamieji.
Įtariamųjų sulaikymas
Įtariamųjų sulaikymas / Elektrėnų policijos nuotr.

Kaip informuoja Elektrėnų policija, pareigūnai, pajėgas išdėstę visuose įvažiavimuose į miestelį, aktyviai tikrino transporto priemones ir asmenis dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis medžiagomis ir vairavimo apsvaigus nuo tokių medžiagų. Tuo pačiu metu kitos pareigūnų pajėgos miestelyje, Trakų gatvėje, ir kaime vienoje iš sodybų atliko kratas, įtardami asmenis narkotinių medžiagų platinimu.

Pagal Elektrėnų PK atliekamus ikiteisminius tyrimus, įtariant neteisėtu narkotinių medžiagų disponavimu turint tikslą jas platinti, Semeliškių kaime sulaikytos M.S. (gimusi 1990 m.) ir A.S. (gimusi 1986 m.). Abi  sulaikytos 48 valandoms, joms pareikšti įtarimai pagal LR BK 260 str. 1 d. (dėl neteisėto narkotinių medžiagų platinimo), kreiptasi į teismą dėl kardomųjų priemonių – suėmimo skyrimo.

Priemonės metu pas vieną iš įtariamųjų buvo rasta 20 pakuočių su rudos spalvos milteliais, kaip įtariama – heroinu, ir, gavus tyrimo rezultatus, bus sprendžiamas klausimas dėl įtarimo pareiškimo pagal LR BK 259 str. 1 d. (dėl neteisėto narkotinių medžiagų disponavimo).

Taip pat, atliekant kratą Semeliškių kaime sulaikytas Vievio gyventojas A.T. (gim. 1990 m.), kurio piniginėje rastas 1 pakelis su baltos spalvos milteliais, kaip įtariama psichotropinė medžiaga- amfetaminu. Dėl šio atvejo, gavus specialisto išvadą, patvirtinančią miltelių priklausymą narkotinėms ar psichotropinėms medžiagoms, bus sprendžiamas klausimas apie ikiteisminio tyrimo pradėjimą dėl nusikalstamos veikos, numatytos LR BK 259 str. (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

Priemonės metu taip pat rasta ir apie 4 litrus skysčio, turinčio alkoholio kvapą, kaip įtariama denatūruoto etilo alkoholio skiedinio.

Po vykusios priemonės į Elektrėnų PK buvo pristatyti dar septyni asmenys, įtariamai apsvaigę nuo narkotinių medžiagų.

Priemonė atlikta bendradarbiaujant su Vilniaus apskrities VPK ir Kauno apskrities VPK pareigūnais. Elektrėnų PK ir toliau planuoja tęsti tokio pobūdžio operacijas, aktyviai talkinant Elektrėnų savivaldybei ir gyventojams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius