Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektrėnų policijai su kanapėmis įkliuvo nepilnamečiai

Pirmadienį Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato Elektrėnų policijos komisariato Viešosios tvarkos skyriaus pareigūnai, gavę anoniminį pranešimą, kad Elektrėnuose, Trakų g. 1-ojo namo laiptinėje keli vaikinai rūko, kaip įtariama, svaiginasi narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, nedelsdami išvyko tikrinti informacijos.
Narkotikai
Narkotikai / Vilniaus apskrities VPK nuotr.

Kaip informuoja Vilniaus apskrities VPK, atvykus nurodytu adresu, buvo pastebėti iš namo išeinantys keturi jaunuoliai, kurie, pamatę policijos pareigūnus, ėmė nerimauti. Įtarimų sukėlė ir jų paraudę veidai, išsiplėtę akių vyzdžiai, todėl buvo atlikta paviršinė apžiūra, kurios metu šešiolikmečio N.K. striukės kišenėje aptikta popierinė pakuotė su augalinės kilmės susmulkinta žalsva mase, kaip įtariama, narkotine medžiaga – kanapėmis.

Septyniolikmečio I.K. ir devyniolikmečio D.G. kišenėse aptiktos pakuotės, kaip įtariama, su kanapių liekanomis. Visi keturi sulaikytieji prisipažino rūkę narkotines medžiagas, todėl buvo pristatyti į medicinos įstaigą apsvaigimui nustatyti.

Vilniaus apskrites VPK Elektrėnų PK pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal nusikalstamos veikos, numatytos Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 259 str. 1 d. požymius (Neteisėtas disponavimas narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius