Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Elektrėnų savivaldybėje – paslaptingų mirčių grandinė

Grasinimai, grobimai, gaisrai ir mirtys... Ar gali būti, kad kažkas Elektrėnų savivaldybėje ir už jos ribų į purvą įklimpo taip giliai, kad nežudyti jau nebegali?
Žvakė
Žvakė / „Scanpix“ nuotr.

Taip mąsto Elena ir Vytas Čižiai, prieš keletą metų palaidoję dukrą Rūtą. Kartu su mama į tą patį karstą buvo paguldyta ir nespėjusi pasaulio išvysti pirmagimė Dilanutė.

Besiruošiančią bet kurią akimirką gimdyti Rūtą kilpoje rado jos vyras Edmundas. Tai buvo pirmoji nelaimė (o gal – nusikaltimas), po kurios prasidėjo sunkiai paaiškinamų įvykių virtinė. Kai Rūtos tėvai ėmė domėtis, kas ką žino apie paskutines jų dukros dienas ir valandas, atsirado liudininkų, kurie savo ausimis girdėjo barnio triukšmą Rūtos bute lemtingąją dieną. Buvo ir tokių, kurie neva sužinojo, kas ir kaip pasmaugė jauną moterį.

Tačiau vos tik spėjus policijai atnaujinti tyrimą dėl Rūtos mirties, vienas po kito liudininkai nutils. Vieni – sudegę gyvi, kiti – prigrasinti ir sutrikę.

Nejau visas šis pragaras užvirė vien tam, kad būtų galima paslėpti tikruosius Rūtos Titienės mirties pėdsakus? Ar įmanoma surasti paslaptingų mirčių kaltininkus? Apie tai – laidoje „Abipus sienos“, 19.40 val., per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius