Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Estų kompanija „Estonian Air“ telefoniniam teroristui pateiks sąskaitą už sutrikdytus skrydžius

Estijos bendrovė „Estonian Air“ telefoniniam teroristui, pirmadienio vakarą sutrikdžiusiam bendrovės darbą, nusiteikusi pateikti sąskaitą dėl patirtų nuostolių. Dėl telefoninio teroristo pokšto vienas bendrovės lėktuvas išminuotojų buvo tikrinamas ir Vilniuje. Tiesa, sprogimu lėktuvuose grasinęs asmuo kol kas nenustatytas.
„Estonian Air“ lėktuvas
„Estonian Air“ lėktuvas / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo portalas postimees.ee, apie bombą bendrovės „Estinian Air“ pranešęs asmuo vis dar ieškomas. Apie 25–35 metų vyras pirmadienį apie 18 valandą paskambino į Gelbėjimo centro pultą ir rusiškai pareiškė, kad viename kompanijos „Estonian Air“ lėktuve paslėpta 200 gramų trotilo.

Kadangi telefoninis teroristas nenurodė konkretaus lėktuvo, saugumo tarnyboms teko gerai paplušėti. Išminuotojai Taline patikrino keturis lėktuvus, vieną Tartu, Vilniuje lėktuvas patikrintas, kai tik nusileido ant žemės. Vieno lėktuvo ekipažas gavo nurodymą grįžti į stovėjimo vietą tuo metu, kai jau buvo pasiruošęs sukti į kilimo taką.

Sprogmenų lėktuvuose nebuvo rasta. Tačiau po šio incidento kai kurie keleiviai nusprendė likti namuose ir niekur neskrido.

Bendrovė „Estonian Air“ skaičiuoja nuostolius, kuriuos patyrė dėl įvykio. Sąskaita bus pateikta telefoniniam teroristui, kai jį tik pavyks rasti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius