Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 24 /10:47

Gargždų „Maximoje“ – nedidelis gaisras

Gargžduose antradienio rytą iš „Maximos“ prekybos centro evakuojami žmonės, manoma, kad įgriuvo stogas, – pranešė vietos gyventojai portalui. Vis dėlto paaiškėjo, statinio konstrukcijos neįgriuvo – kilo nedidelis gaisras, neprireikė net ugniagesių.
Gargžduose dėl nedidelio gaisro neveikė „Maxima“
Gargžduose dėl nedidelio gaisro neveikė „Maxima“ / 15min.lt nuotr.

Kaip 15min informavo skaitytojas, antradienio ryte „Maximoje“, prie pat Gargždų autobusų stoties, įvyko nelaimė. Žmogui pasirodė, jog įgriuvo dalis statinio konstrukcijų, esą pilna dulkių, uždėtos „Stop“ juostos. Tačiau realybė pasirodė esanti kitokia.

Kai į vietą atvyko žurnalistė, ant parduotuvės durų kabojo pranešimas, įspėjantis, kad dėl techninių kliūčių parduotuvė nedirba.

Jau prie įėjimo buvo jaučiamas degusios plastmasės kvapas. Darbuotojai aktyviai valė patalpas, kai kurie su respiratoriais. Dalis patalpų buvo nuklotos dulkėmis.

„Maximos“ durys buvo apjuostos „Stop“ juosta, o tame pačiame pastate esanti buitinės technikos parduotuvė veikė kaip įprastai.

Kas nutiko prekybos centre, niekas neteikė informacijos.

Kaip informavo Priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos specialistai, jie gavo iškvietimą į „Maximą“, tačiau dar nespėjus nuvykti gauta informacija, jog nenutiko nieko rimta. Esą prie įėjimo išsilydė viena lempa, tačiau darbuotojai spėjo susitvarkyti iki ugniagesiams atvykstant.

Kaip teigė „Maximos“ atstovai, iš tiesų gaisras buvo nedidelis – dėl trumpo elektros jungimo apie 8 val. 40 min. užsidegė laidai. Buvo evakuoti septyni darbuotojai. Atvykę ugniagesiai apžiūrėjo patalpas, netrukus darbuotojams leista sugrįžti.

Parduotuvės veikla bus atnaujinta, kai bus gautas oficialus ugniagesių leidimas.

Per incidentą niekas nenukentėjo.

15min.lt nuotr./Gargžduose dėl nedidelio gaisro neveikė „Maxima“
15min.lt nuotr./Gargžduose dėl nedidelio gaisro neveikė „Maxima“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius