Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ginklai ir narkotikai veda į teisiamųjų suolą

Lietuvos kriminalinės policijos biuro Organizuoto nusikalstamumo tyrimo padaliniai baigė ikiteisminį tyrimą dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis, o taip pat neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti bei dokumento suklastojimo ar disponavimo suklastotu dokumentu.
Plaktukas
Plaktukas / Tomo Urbelionio/BFL nuotr.
Temos: 1 Narkotikai

Baudžiamoji byla perduota Generalinei prokuratūrai kaltinamajam aktui surašyti, praneša Policijos departamentas.

Vilnietis S.M. (g. 1966 m) kaltinamas tuo, kad jis, neturėdamas leidimo, įgijo šaunamuosius ginklus - revolverį „TAURUS 85“, revolverį „JAGUAR“ bei šaudmenis: 2 vnt. 9 mm kalibro šovinius ir 14 vnt. 7,65 mm kalibro BROWNING tipo šovinių. S.M. neturėdamas leidimo nešiojo juos ir laikė automobilyje Toyota Avensis. Be to, jis kaltinamas tuo, kad neteisėtai įgijo ir neteisėtai, neturėdamas tikslo parduoti ar kitaip platinti, laikė narkotinę medžiagą – heroiną.

Pagal šią baudžiamąją bylą taip pat kaltinamas ir vilnietis E. K. (g. 1978 m.). E. K. kaltinamas tuo, kad jis bute laikė suklastotą vairuotojo pažymėjimą su savo nuotrauka ir A. P. (g. 1976 m.) asmens duomenimis. Šis asmuo anksčiau buvo 5 kartus teistas ir 10 kartų baustas administracine tvarka.

Abu vyriškiai sulaikyti pernai lapkričio 20 dieną Vilniuje prie vieno prekybos centro, kai LKPB Organizuoto nusikalstamumo tyrimo padalinių pareigūnai tikrino duomenis apie bręstantį konfliktą tarp organizuotų nusikalstamų grupuočių narių ir atliko automobilyje „Toyota Avensis“ važiuojančių asmenų patikrinimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius