Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ginkluotas vyras Krauleidžių kaime medžioti pradėjo neišlipęs iš mašinos (atnaujinta 13.58 val.)

Ant galinės sėdynės sėdėjęs keleivis dėl šautinių žaizdų galvoje paguldytas į ligoninę. Oficiali versija – neatsargus medžioklės draugo elgesys su ginklu.
Medžioklinis šautuvas
Medžioklinis šautuvas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Policijos departamentas šeštadienį informuoja apie incidentą, kai Krauleidžių kaime (Šilutės r.) medžioklės metu buvo sužalotas žmogus.

Vakar 14 val. 20 min. S.P. (gimęs 1982 m.), neatsargiai elgdamasis su teisėtai laikomu 12-ojo kalibro lygiavamzdžiu šautuvu „Bereta 686E“, sėdėdamas automobilyje iššovė ir sužalojo ant galinės sėdynės sėdėjusį R.P. (gimęs 1978 m.), kuris dėl šautinių žaizdų galvoje paguldytas į ligoninę.

Papildyta 13.58 val. „Nelaime medžioklė mūsų klubo plotuose baigėsi dėl medžiotojo Kęstučio Mikšio, kilusio iš Šilgalių, o dabar gyvenančio ir dirbančio Klaipėdoje, neapsižiūrėjimo. Prieš sėsdamas į automobilį, stovėjusį laukuose, jis padavė savo užtaisytą šautuvą bičiuliui verslininkui, su kuriuo buvo atvykęs iš Klaipėdos į individualią medžioklę. O šis netyčia nuspaudė nuleistuką ir stambiausio, 12-ojo kalibro, šovinys pataikė automobilio galinėje sėdynėje sėdėjusiam kitam mūsų klubo medžiotojui Ričardui Petrikauskui į galvą. Tokio kruvino įvykio dėl grubaus medžioklės taisyklių pažeidimo klubo istorijoje dar nėra buvę“, – šeštadienį portalo Lrytas.lt žurnalistei pasakojo Pagėgių savivaldybės Natkiškių kaimo gyventojas, medžiotojų klubo vadovas Robertas Uselis.

Dėl 32-ejų R.Petrikausko gyvybės kovojo Klaipėdos universitetinės ligoninės medikai, operavę ir išėmę dvi skeveldras, įstrigusias kaukolėje. Vėliau nukentėjusio vyro būklė tapo stabili.

Tikslias incidento aplinkybes bando nustatyti vietos policijos pareigūnai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius