Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Girtas į avariją patekęs Jurbarko ligoninės vadovas Aivaras Šlekys: „Vairavau ne aš!“

Jurbarko ligoninės vyriausiojo gydytojo Aivaro Šlekio automobilis „Nissan“ Šilinėje nuskriejo nuo kelio. Atvykus policijai, neblaivus ligoninės vadovas buvo įsitaisęs keleivio vietoje. Patruliams medikas paaiškino, kad kažkoks jį vežęs vairuotojas esą patyrė šoką ir pabėgo.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Jurbarko „Šviesos“ nuotr.

Dar penktadienio vakarą sankryžoje prie Šilinės nuo kelio nulėkė Jurbarko ligoninės vyriausiojo gydytojo Aivaro Šlekio vardu registruoto automobilio „Nissan“. Avarija įvyko apie 19 val.

Jei policija neįrodys, kad vairavo jis, vyriausiasis gydytojas išsisuks su 400 litų bauda už tai, kad nenurodo vairuotojo, bet ne už vairavimą girtam.

Pirminiais duomenimis, vairuotojas galimai nepasirinko saugaus greičio ir tikriausiai buvo neblaivus.

Kelias, kuriame atsitiko nelaimė, atvažiuojant nuo Raseinių suka kairėn, kad sankryžoje sudarytų statų kampą sukti Jurbarko arba Kauno kryptimis. Posūkis, kaip ir visa sankryža, pažymėtas šviesą atspindinčiais ženklais. Tokia kelių sankirtos konstrukcija specialistų suprojektuota tam, kad šalutiniu keliu atvažiuojantys vairuotojai negalėtų dideliu greičiu įvažiuoti į sankryžą, o pristabdytų ir įvertintų situaciją. Tačiau sankryža „Nissan“ vairuotojui pasirodė pernelyg sudėtinga, mašina posūkyje nulėkė tiesiai ir atsitrenkė į kelio sankasą.

Atvykus policijos pareigūnams, aplink sumaitotą automobilį vaikščiojo A.Šlekys, kuris aiškino, kad sėdėjo keleivio vietoje, o vairuotojas esą patyrė šoką ir pabėgo, pasakoja Jurbarko rajono laikraštis „Šviesa“.

Į avarijos vietą atskubėję ugniagesiai gelbėtojai atjungė automobilio akumuliatorių, nuo važiuojamosios kelio dalies surinko duženas.

Pirminiais duomenimis, nei keleivis, nei pareigūnų ieškomas vairuotojas nenukentėjo.

Pareigūnai avariją mačiusių gyventojų prašo suteikti bet kokią informaciją, kuri gali padėti nustatyti tikslias įvykio aplinkybes ir nelaimę sukėlusius asmenis ar asmenį.

15min.lt žiniomis, medikui A.Šlekiui policija nustatė girtumą. Tai gali būti paaiškinimas, kodėl jis kalba apie kažkokį mistinį vairuotoją. Jei policija neįrodys, kad vairavo jis, vyriausiasis gydytojas išsisuks su 400 litų bauda už tai, kad nenurodo vairuotojo, bet ne už vairavimą girtam.

Šis medikas nevengia taurelės. Pasak jurbarkiškių, vieša paslaptis, kad kartais jis neatrodo blaivus nei darbe, nei prie vairo. Kodėl kolegos ir bendruomenės nariai apie tai anksčiau nepranešdavo policijai, belieka tik spėlioti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius